Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Τετάρτη 29 Απριλίου:

– Στις 11:00, με τον ΕΥΓΕΝΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, Δημοτικό Σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας επικεφαλής του συνδυασμού «Ανατροπή – Αναγέννηση» και τηλεοπτικό παραγωγό, σχολιάζουμε την επικαιρότητα, τη χαλάρωση των μέτρων και την επόμενη μέρα από τη λήξη της καραντίνας. 

Στις 11:30, με τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ, Δικηγόρο, Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Πιερίας, σχολιάζουμε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, το σύνθημα ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ, τη διαχείριση της πανδημίας και τα σενάρια για εκλογές. 

Στις 12:00, ο ΝΙΚΟΣ ΤΣΙΑΜΠΕΡΑΣ, Πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας Δήμου Κατερίνης, ενημερώνει για τις εργασίες βελτίωσης στο Α’ και Β’ Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα αλλά και τον ανασχεδιασμό των δράσεων του ΟΠΠΑΠ λόγω πανδημίας.

– Στις 12:30, με τον ΜΑΡΙΝΟ ΑΓΓΛΕΖΗ, οικονομολόγο, σχολιάζουμε τις εξελίξεις στην οικονομία και τα μέτρα στήριξης νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου https://www.953fm.gr/
ή στο https://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 12:00 – 24:00)