Νίκος Ανδρουλάκης, Φώντας Μπαραλιάκος, 

Γιάννης Καζταρίδης και Φάνης Τερζόπουλος 

στην ατζέντα της Πέμπτης

#Πρώτη_Γραμμή

Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Πέμπτη 30 Απριλίου:

– Στις 11:00, ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, Ευρωβουλευτής ΚΙΝΑΛ και εισηγητής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας, μιλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και απαντά σε ερωτήματα για τις εξελίξεις που πυροδοτεί η πανδημία στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πόσο ευαίσθητες είναι οι ισορροπίες; Υπάρχει «κοινή πολιτική» στην αντιμετώπιση της πανδημίας; Ποια η δράση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας εν μέσω πανδημίας; Ποιες οι προβλέψεις για την επόμενη μέρα στην Ελλάδα; Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να οργανώσει την οικονομία, τι μέτρα πρέπει να πάρει για τον τουρισμό και πως πρέπει να στηρίξει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες; 

Στις 11:30, ο ΦΩΝΤΑΣ ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ, Βουλευτής ΝΔ Πιερίας, σχολιάζει και αναλύει τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για την δεύτερη φάση του σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας και τα βήματα για την επιστροφή στην καθημερινότητα. Επίσης, απαντά στις προβλέψεις για την τοπική οικονομία, την ανεργία και τη φετινή τουριστική σεζόν.   

Στις 12:00, ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΖΤΑΡΙΔΗΣ, Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, ενημερώνει για την επιστροφή στα θρανία, την αναπλήρωση του χαμένου χρόνου, τη διδασκαλία εξ’ αποστάσεως, τις πανελλήνιες εξετάσεις και τους προβληματισμούς εκπαιδευτικών και γονιών. 

– Στις 12:30, o ΦΑΝΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, μιλά για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 30 Απριλίου, στις 13:30, για πρώτη φορά με Τηλεδιάσκεψη. Το Δημοτικό Συμβούλιο σε νέα εποχή: τα συν και πλην και οι συζητήσεις περί δημοκρατίας.  

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 12:00 – 24:00)