Επιστροφή στην κανονικότητα: Η κρισιμότητα των επόμενων δύο εβδομάδων

Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Δευτέρα 4 Μαΐου:

– Στις 11:00, ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Ραδιοφωνικός παραγωγός -συνεργάτης του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης, μεταφέρει την εικόνα από το εμπορικό κέντρο της Κατερίνης όπου ανοίγουν για πρώτη μέρα μετά την καραντίνα καταστήματα λιανικού εμπορίου (π.χ. καταστήματα οπτικών, υποδήματα) και υπηρεσιών (π.χ. κομμωτήρια). Συνομιλεί με επαγγελματίες και δημότες. 

Στις 11:30, ο ΚΩΣΤΑΣ ΡΕΧΑΣ, Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης, ενημερώνει για το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων, μεταφέρει αντιδράσεις και αιτήματα των επαγγελματιών.   

Στις 12:00, η ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ, Οικονομολόγος – πρ. Βουλευτής Πιερίας, αναλύει το πως θα γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας, τα επτά στάδια για το πλήρες άνοιγμα της αγοράς και τα χρηματοδοτικά μέτρα της Κυβέρνησης για την ενίσχυση των επαγγελματιών. 

– Στις 12:30, ο ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΙΤΡΟΥΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ενημερώνει για το άνοιγμα των Εκκλησιών για ατομική λατρεία και τις Θείες Λειτουργίες με πιστούς από τις 17 Μαΐου.

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου https://www.953fm.gr/
ή στο https://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 12:00 – 24:00)