Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -12:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Παρασκευή 22 Μαΐου:

Στις 11:10, ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΑΝΟΣ, Τομεάρχης Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά για τις προετοιμασίες για την έναρξη της φετινής τουριστικής σεζόν μετά τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού, τις δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για τη στήριξη του τουρισμού και τη νέα στοχευμένη καμπάνια τουριστικής προβολής, σύντομης χρονικής διάρκειας, που αναδεικνύει την Κεντρική Μακεδονία ως ασφαλή τουριστικό προορισμό. 

Στις 11:30, ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΣΙΤΛΑΚΙΔΗΣ, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας & μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος αναλύει τους προβληματισμούς των ξενοδόχων για τη φετινή τουριστική σεζόν και σχολιάζει τα μέτρα στήριξης του τουρισμού. 

 – Στις 11:45, ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΕΙΔΑΜΕΝΙΔΗΣ, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας  Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, Ημαθίας Πέλλας, μιλά για το άνοιγμα των ενοικιαζόμενων καταλυμάτων και τις προσδοκίες για τη φετινή σεζόν. 

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης ΠαπαμάρκουΜπορείτε να μας ακούτε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051