Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Τρίτη 31 Μαρτίου, συζητάμε:

– Στις 11:00, με τον Βαγγέλη Ζαμαντζά, δημοσιογράφο (Εφημερίδες ΕΠΤΑ – ΠΟΛΙΤΕΙΑ και Ραδιοφωνικός Παραγωγός του Δ. Ραδιοφώνου Κατερίνης). Σχολιάζουμε την επικαιρότητα και δίνουμε έγκυρη πληροφόρηση.

– Στις 11:30 με την Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Βουλευτή ΝΔ Πιερίας. Ενημέρωση για τα μέτρα της κυβέρνησης αλλά και την προσφορά του 50% του μισθού των Βουλευτών για δύο μήνες στο Υπουργείο Υγείας. 

– Στις 12:00 με τον Νίκο Φωτιάδη, Παιδίατρο. Ενημέρωση πρώτης γραμμής για την εξέλιξη του κορωνοϊού, τις συνθήκες εργασίας των ιδιωτών ιατρών εν μέσω πανδημίας, μέτρα πρόληψης και συμβουλές προς τους πολίτες και ειδικότερα τα παιδιά και τις θηλάζουσες μητέρες. 

– Στις 12:30 με τον Δημήτρη Μορφακίδη, Αντιδήμαρχο Οικονομικών Δ. Κατερίνης. Ενημέρωση για τις αποφάσεις και δράσεις του Δήμου Κατερίνης καθώς και τα μέτρα οικονομικής ανακούφισης των τοπικών επιχειρήσεων.

Συντονιστείτε στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Για την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)