Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Τετάρτη 1 Απριλίου, συζητάμε:

– Στις 11:00, με τον π. Σταύρο Κοσέογλου, υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ι. Μητροπόλεως Κίτρους. Ενημέρωση για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου στις μέρες της πανδημίας και κυρίως για την κατ’ οίκον διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορους.

– Στις 11:30 με τον Σπύρο Κουλκουδίνα, Φαρμακοποιό – Πολιτευτή της ΝΔ. Συνομιλούμε για την εξέλιξη του κορωνοϊού, τις προσπάθειες εύρεσης της φαρμακευτική αγωγής για την αντιμετώπιση του θανατηφόρου ιού αλλά και τα μέτρα της Κυβέρνησης για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. 

– Στις 12:00 με τον Χρήστο Τζιουβάρα, Αγρονόμο  – Τοπογράφο – Μηχανικό/ Περιφερειακό Σύμβουλο Πιερίας & Γενικό Γραμματέα του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π. Κεντρικής Μακεδονίας.  Συζητάμε για θέματα επικαιρότητας που σχετίζονται με την πανδημία και αναδεικνύουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η οικονομία.

– Στις 12:30 με την Μαρία Αθανασάκη, λογίστρια. Ενημέρωση πρώτης γραμμής για τα επιδόματα και τα μέτρα της κυβέρνησης για τη στήριξη των επαγγελματιών και ανέργων. 

Συντονιστείτε στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Για την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)