Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Πέμπτη 2 Απριλίου, συζητάμε:

– Στις 11:00, με τον Θεοφάνη Τερζόπουλο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης. Ενημέρωση για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, τις αποφάσεις και ενέργειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

– Στις 11:30 με τον Παναγιώτη Τριανταφυλλίδη, Υπεύθυνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης. Συνομιλούμε για τις δράσεις και πρωτοβουλίες της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και την προσπάθεια να βρίσκεται δίπλα στους δημότες, και ιδιαίτερα στους μικρούς φίλους του βιβλίου, στα σημερινά δεδομένα που προκαλεί ο κορωνοϊός.

– Στις 12:00 με τον Βασίλη Βάϊο, Πρόεδρο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Πιερίας.  Ενημέρωση πρώτης γραμμής για τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων του ΕΚΑΒ, τα προβλήματα και οι προκλήσεις των ημερών. 

– Στις 12:30 με τον Παντελή Μπιτόπουλο, Διαιτολόγο – Διατροφολόγο. Ενημέρωση για τη διατροφή που θωρακίζει την υγεία μας αλλά και πως να διαχειριστούμε διατροφικά το «μένουμε στο σπίτι». 

Συντονιστείτε στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Για την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)