Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Παρασκευή 3 Απριλίου,

– Στις 11:00, με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΝΑΛΗ, Πρόεδρο του Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Ν. Πιερίας, συζητάμε, εκτός των άλλων, και για το πόσο ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τη λειτουργία των φυσικοθεραπευτών αλλά και τη θεραπεία εκείνων των πολιτών που χρειάζονται φυσικοθεραπείες.

– Στις 11:30 με τον ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΡΑΜΗΛΑ, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη,
συζητάμε τις προσπάθειες που καταβάλλει τόσο ο ίδιος ως Πρόεδρος όσο και το Δ.Σ. των Σωματείων – Συλλόγων Διαβητικών τής Χώρας προκειμένου να υποστηριχθούν τα συμφέροντα των ανθρώπων που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη.

– Στις 12:00 με τον Δήμαρχο Πύδνας – Κολινδρού, ΑΝΕΣΤΗ ΜΑΝΩΛΑ, συζητάμε για τις προσπάθειες που ως Δήμαρχος έχει ήδη πραγματοποιήσει αυτή την περίοδο λόγω υγειονομικής κρίσης.
Συζητάμε, επίσης, για το τι ονειρεύεται για τον τόπο του που αγαπά και πώς ο Δήμος Πύδνας – Κολινδρού μπορεί να αναπτυχθεί και να αναδειχθεί.

– Στις 12:30 με τον ΣΩΤΗΡΗ ΓΚΟΥΝΑ, Οικονομολόγο,
συζητάμε για την τρέχουσα περίοδο και συγκεκριμένα το πώς εξελίσσονται τα θέματα που αφορούν την παγκόσμια οικονομία.
Άραγε, μπορεί η υγειονομική κρίση να εξελιχθεί σε οικονομική κρίση;
Μπορεί ίσως να δούμε, ακόμη, και ένα οικονομικό κράχ; (Οικονομικό κραχ = Ξαφνικός Οικονομικός Θάνατος).

Συντονιστείτε στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 11:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)