Καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 11:00 -13:00, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Ανδρέας Γαλανός, στην “ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ” της επικαιρότητας.

Την Δευτέρα 6 Απριλίου ξεκινάμε την εβδομάδα με σχολιασμό της τοπικής επικαιρότητας με τη συνάδελφο δημοσιογράφο Μαρία Βαλσαμίδου. 

Στη συνέχεια:

– Στις 11:10, η Δρ Μαρία Μαλλιάρα, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Υγείας Κεντρικής Μακεδονίας & Διευθύντρια Νεφρολογίας του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, μας δίνει ενημέρωση πρώτης γραμμής για το πρώτο θύμα του Κορωνοϊού από την Κατερίνη, την εικόνα της πανδημίας στην Πιερία και την Βόρεια Ελλάδα.

– Στις 11:30 ο Δρ. Θεόφιλος Σαχινίδης, Ειδικός Παθολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής του Ιατρικού Παλαιού Φαλήρου (Όμιλος Ιατρικού Αθηνών), μας μεταφέρει το κλίμα που επικρατεί στην πρωτεύουσα, καταθέτει τις απόψεις του για την εξέλιξη της πανδημίας, τα μέτρα που εφαρμόζονται στη χώρα μας και δίνει χρήσιμες συμβουλές προς τους πολίτες.

– Στις 12:00, ο Κυριάκος Καραβέργος, Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Πιερίας, ενημερώνει για τις μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εν μέσω πανδημίας, τις αλλαγές στα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ αλλά και τα μέτρα που λαμβάνει η Διοίκηση για την ασφάλεια πολιτών και εργαζομένων. 

– Στις 12:15, ο Αστέριος Μπουσνάκης, Πρόεδρος ΔΕΥΑ Κατερίνης, ενημερώνει για τη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης  στον Κούκο.

 – Στις 12:30, η Δέσποινα Αλτιπαρμάκη, ραδιοφωνική παραγωγός, ενημερώνει για τις ηλεκτρονικές απάτες που έχει πυροδοτήσει η πανδημία και τις συμβουλές που έδωσε στη δημοσιότητα ο «Συνήγορος του Καταναλωτή». 

– Στις 12:45, ο Μαρίνος Αγγλέζης, Οικονομολόγος, ενημερώνει για τις εξελίξεις στον οικονομικό τομέα, σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο. 

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm για Άμεση και Αξιόπιστη Ενημέρωση

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης Παπαμάρκου

Μπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051

(Κατά την τρέχουσα περίοδο, όλες οι εκπομπές του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης αναστέλλονται. Η έγκυρη ενημέρωση ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ παραμένει, με μια καθημερινή δίωρη πρωινή αναλυτική εκπομπή, 10:00 – 13:00, και τίτλους ειδήσεων το πρώτο πεντάλεπτο κάθε ώρας από τις 10:00 – 22:00)