Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Κοπή πίτας… Ανύπαρκτο σχέδιο δράσης… Έλλειψη επικοινωνίας … Κατηγορίες και ειρωνικό ύφος χαρακτήρισαν όλη την συνεδρίαση…

Πέρασαν 5 μήνες από τότε που ανέλαβε η καινούρια Δημοτική Αρχή και η εικόνα που παρουσιάζει είναι θλιβερή!

Κραυγες αγωνίας ακούστηκαν αυτήν την φορά από τις 3 παρατάξεις τις αντιπολίτευσης ζητώντας από τον Δήμαρχο να μοιραστεί επιτέλους το όραμα του για τον Δήμο μας.

Δυστυχώς με μια απλή απάντηση του στυλ ” θα το δείτε όταν θα είναι έτοιμο ” το μόνο μήνυμα που περαστικέ ήταν ότι τελικά φαίνεται πως δεν υπάρχει σχέδιο δράσεις με αποτέλεσμα να κινδυνεύσουμε να χάσουμε πολύτιμο χρόνο ενώ τα προγράμματα που θα έφερναν χρήματα και ανάπτυξη στον Δήμο μας όπως το ” Φιλόδημος ” τρέχουν ( χωρίς εμάς !! )

Η έμμονη στάση της παράταξης του Α. Μανώλα να κοιτάζει πίσω για να αποδείξει ότι η προηγούμενη διοίκηση δεν έκανε σωστά την δουλειά της ( χωρίς να φέρει, όμως μέχρι τώρα, αποδεδειγμένα στοιχεία και χειροπιαστές αποδείξεις ) αντί να κοιτάει μπροστά για να παράγει ουσιαστικό έργο για τον Δήμο μας έχει αρνητικό αντίκτυπο …

Το γεγονός ότι θα κριθεί μετά από 4 χρόνια όπως κρίθηκαν όλοι οι προηγούμενοι λίγο που θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει αν σε αυτό το διάστημα έχουν χαθεί πολύτιμες ευκαιρίες για ανάπτυξη !!!Αλίμονο μας αν αφήσουμε να περάσουν 4 χρόνια κυνηγώντας την ουρά μας !!

Έτσι όπως πάμε… δεν πάμε πουθενά..θα χαθούν ευκαιρίες για έναν εγοισμό και μόνο…

Δείτε όλο το βίντεο :