Εντυπωσιασμένος ο Geoffrey Pyatt από τον θρόνο του Δία, στον μυθικό Όλυμπο! (Αμερικανός Πρέσβης)

Έχει μεγάλη σημασία όταν ένα εξέχον πρόσωπο του εξωτερικού επισκέπτεται κορυφαίους τόπους της Πατρίδας μας. Έχει όμως μεγαλύτερη σημασία όταν ένα εξέχον πρόσωπο του εξωτερικού επισκέπτεται το παγκόσμιο σύμβολο του μύθου και της ιστορίας, τον Όλυμπο. 

Οι κάτοικοι της γης του Ολύμπου όμως αισθάνονται υψίστη χαρά όταν ένα εξέχον πρόσωπο, όπως ο Geoffrey Pyatt, που πρόσφατα ανέβηκε στον Όλυμπο, διαφήμισε στα πέρατα του κόσμου το «βουνό των θεών» με φωτογραφικό υλικό που ανάρτησε στο twitter. 

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, ο Geoffrey Pyatt, όπως αναφέρει σε σχόλιό του twitter, «στο δρόμο για το προξενείο, έκανε κάποια «θεαματική πεζοπορία στον θρόνο του Δία». 

Μάλιστα, αυτή τη θεαματική πεζοπορία τη συνδύασε και με τις σχέσεις Ηνωμένων Πολιτειών και Ελλάδας. Υποστήριξε έτσι αυτή η θεαματική πεζοπορία ότι είναι «ένας τέλειος τρόπος για να σηματοδοτήσει νέα ύψη στις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας»! 

Και βέβαια, εντυπωσιασμένος από τη θέα του παγκόσμιου βουνού, απ’ όπου κανείς βλέπει τον κόσμο κάτω του, τον ουρανό από επάνω του και ευρισκόμενος ο ίδιος στον θρόνο του Δία, ο Geoffrey Pyatt δίνει μια υπόσχεση στον εαυτό του λέγοντας: «Είμαι βέβαιος ότι θα επιστρέψω» στον Όλυμπο! 

Εις το επανιδείν, κ. Pyatt. 

See you again, Mr. Pyatt.