email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Ζήσης Ζάννας υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.: Μόνο η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ εξασφαλίζει την απαλλαγή από το καθεστώς Μητσοτάκη

διαφήμιση

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, η επιτελική ανικανότητα της σημερινής κυβέρνησης γίνεται όλο και πιο φανερή και το καθεστώς Μητσοτάκη δίνει ρεσιτάλ αδιαφάνειας και αλαζονείας, εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο τους πολίτες. 

Όταν όλοι ζητούμε να καταλογιστούν οι ευθύνες και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι για τις παραλείψεις και τις συνειδητές πολιτικές επιλογές που οδήγησαν στην εθνική τραγωδία των Τεμπών, έρχεται η κυβέρνηση – με τροπολογία της τελευταίας στιγμής – να θεσπίσει το ακαταδίωκτο της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, που η ίδια διόρισε.

Πρόκειται για μία ακόμη προσπάθεια της κυβέρνησης να συγκαλύψει την αποτυχία της να προστατεύσει την ανθρώπινη ζωή και ουσιαστικά για μια επιχείρηση συγκάλυψης της ίδιας της αλήθειας, ώστε να μην μάθει ποτέ κανείς και πολύ περισσότερο οι συγγενείς των θυμάτων, για το ποιος έχει τις πραγματικές ευθύνες για την εθνική τραγωδία. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ δεσμεύεται ότι η επόμενη κυβέρνηση θα δώσει άπλετο χώρο στην αλήθεια και κανένα ακαταδίωκτο δεν πρόκειται να ισχύσει για κανέναν, μετά την πολιτική αλλαγή.

Δυστυχώς, αυτή είναι η Ελλάδα που μας αφήνει ο απερχόμενος πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης. Της αδικίας, της διαφθοράς, της αναποτελεσματικότητας, της αναξιοκρατίας, της οικογενειοκρατίας και της ακρίβειας. Μίας χώρας, που ο ίδιος της ο πρωθυπουργός δηλώνει διαρκώς άγνοια για όσα συμβαίνουν παρασκηνιακά στο επιτελικό παρακράτος που ο ίδιος έχει επιβάλλει. Έχει ακόμη το θράσος να ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε ότι οι διασωληνωμένοι ασθενείς πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, ότι είχε στηθεί ένα σύστημα παρακολούθησης του μισού πολιτικού συστήματος, για την κατάσταση του σιδηροδρόμου, ότι η υπουργός του είχε διορίσει τον κ. Λιγνάδη. Για αυτό και το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για Δικαιοσύνη Παντού είναι το αίτημα της ίδιας της κοινωνίας που ζητά να μπει ένα τέλος στην αδιαφάνεια και στην ανικανότητα του κράτους να σταθεί στο πλευρό του πολίτη.

Οι εκλογές της 21ης Μαΐου είναι η ευκαιρία του λαού να επιλέξει στην κάλπη της απλής αναλογικής τον σχηματισμό προοδευτικής κυβέρνησης συνεργασίας με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα. Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα σημάνει μια μεγάλη πολιτική αλλαγή και το τέλος των νεοφιλελεύθερων πολιτικών στις οποίες αντιτίθενται όλοι οι προοδευτικοί πολίτες αυτής της χώρας. Για μία συνεργασία των δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου που θα μετατρέψουν σε σκοτεινό παρελθόν τη δεξιά παρένθεση που ταλανίζει την κοινωνία τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Η κυβέρνηση των προοδευτικών δυνάμεων από την επόμενη μέρα θα εφαρμόσει ένα σχέδιο για ουσιαστική αύξηση των μισθών, για τη μείωση των τιμών και την καταπολέμηση της αισχροκέρδειας, για τη ρύθμιση των χρεών, για ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, για ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας με ασφάλεια και προστασία για όλους, για την προστασία της πρώτης κατοικίας, για ασφαλείς μεταφορές, αξιοκρατία στο κράτος.  Που θα σταθεί απέναντι στις πολιτικές της ΝΔ που ιδιωτικοποιεί την υγεία, την παιδεία, την ενέργεια, το νερό και που θεωρεί το κράτος κομματικό λάφυρο.

Σύνθημά μας και όραμά μας είναι «Δικαιοσύνη Παντού».

Ο Ζήσης Ζάννας είναι υποψήφιος βουλευτής Πιερίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Ειδήσεις σε ετικέτες

Τα αδέσποτα της Κατερίνης απέκτησαν και ενημερωτική …Ιστοσελίδα!
Σύγχρονο λεωφορείο μεταφοράς ΑμεΑ παρέδωσε ο Δήμαρχος Κατερίνης στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Σχετικά άρθρα