Στην AVIN παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά όλες τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και το πως μας επηρεάζει στην καθημερινότητά μας.Έχουμε αναλάβει δράση και υλοποιούμε συγκεκριμένες ενέργειες με τη συνδρομή των ειδικών σε θέματα ασφάλειας και υγιεινής για το πώς μπορούμε να προστατεύσουμε πιο αποτελεσματικά τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες μας και όλους εσάς, τους πελάτες μας.Έχουμε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ προσαρμόζοντας τον τρόπο εργασίας μας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ερχόμαστε σε επαφή με τους πελάτες μας.Τα προληπτικά μέτρα που έχουμε λάβει έχουν ως στόχο να παραμείνουν όλοι μας οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες ασφαλείς.

  • Έχουμε ενισχύσει τις υπηρεσίες καθαριότητας και απολύμανσης στους χώρους των πρατηρίων AVIN και παράλληλα προσθέτουμε όπου είναι δυνατόν αντισηπτικά υγρά στα ταμεία και στην πλατφόρμα των πρατηρίων για τους εργαζομένους και τους πελάτες.
  • Παρακολουθούμε με προσοχή τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και των κρατικών φορέων ακολουθώντας πιστά τα μέτρα και τις οδηγίες που προτείνουν.
  • Από την αρχή όλοι οι εργαζόμενοι έχουν ενημερωθεί για τη σημασία της καθαριότητας των χεριών, αλλά και το ότι θα πρέπει να παραμένουν στα σπίτια τους εάν αισθάνονται αδιάθετοι σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών.
  • Προτρέπουμε τους πελάτες μας να απολυμαίνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό μετά από κάθε συναλλαγή. Κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας > 2 μέτρα και αποφεύγουμε τις χειραψίες. Εντός του χώρου του πρατηρίου επιτρέπονται έως 3 άτομα.
  • Έχουμε αναστείλει όλες τις συναντήσεις καθώς και τα ταξίδια εσωτερικού και εξωτερικού με στόχο την ενίσχυση της πρόληψης της διάδοσης του κορωνοϊού.
  • Παρέχουμε τη δυνατότητα για εργασία από απόσταση, τηλεργασία καθώς και χορηγούμε άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζομένους εφαρμόζοντας τη σχετική πράξη νομοθετικού περιεχομένου.

Ζητούμε την κατανόησή σας διατηρώντας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσάς, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες στην AVIN.