Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 15.00 μ.μ., η Α.Ε. Καρίτσας αντιμετωπίζει εντός έδρας, στο γήπεδο του Βατανιακού, τον Γ.Σ. Αλμυρού, για την 13η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας.
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, με μοναδικές απουσίες του Γκίκα, ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος και του Δημητρίου, που θα εκτίσει την ποινή 1 αγωνιστικής. Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή στην αποστολή του Καραγκούνη, ο οποίος…

είναι απόλυτα έτοιμος και θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας, στο υπόλοιπο του Πρωταθλήματος. Η ομάδα μας, μετά το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, για να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Η αποστολή για τον αγώνα της Κυριακής περιλαμβάνει τους:
Ράντο, Γαλάνη, Μελικιάν, Κωτσιόπουλο, Καραγκούνη, Μητράκα, Στίκο, Λαγδάρη, Δαλαμήτρα, Τροίρη, Δημητρουλόπουλο, Οικονόμου, Ζαφειρίδη, Κυρτέγο, Παπαιωάνου, Αλεξίου, Λουί Φερνάντο και Συρράκο.

Η Διοίκηση της Α.Ε. Καρίτσας καλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, στον αυριανό εντός έδρας αγώνα του Πρωταθλήματος.
Με εκτίμηση,
Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας
της Α.Ε Καρίτσας.