Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Η Δέσποινα Παπαργυρίου-Πολύζου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Ανέστη Μανώλα.

Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό μας “Θέλουμε και Μπορούμε” την κ. Δέσποινα Παπαργυρίου-Πολύζου.

   Η κ. Παπαργυρίου γεννήθηκε στο Αιγίνιο, από το Λύκειο του οποίου έχει αποφοιτήσει.

   Σπούδασε “Διοίκηση Επιχειρήσεων Στελεχών” και εργάζεται ως Ιδιωτική υπάλληλος.

   Είναι παντρεμένη με τον κ. Θησέα Πολύζο, έχουν 2 θυγατέρες και ζει στον Κολινδρό.

   Έχει διατελέσει Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Κολινδρού, καθώς και Πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Αιγινίου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 συμμετείχε στο συνδυασμό “Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Βόρειας Πιερίας” του κ. Ευαγγελου Λαγδάρη και εξελέγη Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητος Κολινδρού, καθήκοντα τα οποία ασκεί έως σήμερα.

   Η κ. Παπαργυρίου δήλωσε:

«Διάλεξα τη σημερινή μέρα που είναι η γιορτή της γυναίκας για να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού κ. Μανώλα, προσυπογράφοντας τα παρακάτω λόγια του Χρόνη Μήσιου:

“Όταν συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω το σύστημα, άρχισα να αγωνίζομαι να μην με αλλάξει αυτό. Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος. Και αυτό είναι η κορυφαία πολιτική μάχη. Να μπορείς να αποφύγεις τη βαρβαρότητα αυτής της εποχής. Να μπορείς να παραμείνεις άνθρωπος με τρυφερότητα. Με το δικό σου βλέμμα.”

Αγαπώ τον τόπο μου και πιστεύω ότι με Δήμαρχο τον κ. Μανώλα, θα έχω τη δυνατότητα να αγωνισθώ χωρίς δεσμεύσεις και αγκυλώσεις για την αναμόρφωσή του.»

Share this post