Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας για τις Δημοτικές Εκλογές.

Συμπολίτισσες και συμπολίτες,

Το ενδεχόμενο μιας πιθανής μετεκλογικής συνεργασίας στους τομείς του εθελοντισμού και της κοινωνικής αλληλεγγύης ήταν το αντικείμενο πολύωρων συζητήσεων ανάμεσα στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και  στους  6 από τους υποψήφιους συνδυασμούς για τον Δήμο Κατερίνης.

Καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις −όλες κοστολογημένες και άμεσα υλοποιήσιμες− σε 4 διαφορετικούς τομείς. Οι προτάσεις μας, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έγιναν αποδεκτές από όλους τους συνδυασμούς.

Μετά από αυτές τις πολύωρες συναντήσεις και τις διεξοδικές συζητήσεις  για όλες τις λεπτομέρειες της επόμενης ημέρας, η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας θεωρεί δεδομένη τη συνεργασία με την επόμενη δημοτική αρχή,  στηριζόμενη στις προφορικές δεσμεύσεις των επικεφαλής των υποψήφιων δημοτικών παρατάξεων.

Γι’ αυτό τον λόγο περιοριζόμαστε στην παρούσα ανακοίνωση, συνοδεύοντάς την με τις ευχές μας προς όλους τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους όλων των συνδυασμών οι οποίοι τα τελευταία χρόνια συμμετείχαν ενεργά σε κάποια από τις συντονιστικές επιτροπές της ομάδας. Ο καθένας και καθεμιά με τον δικό του/της τρόπο βρέθηκαν τα τελευταία 11 χρόνια στο πλευρό της ομάδας και προσέφεραν τις υπηρεσίες τους ενισχύοντας το έργο της.

Παρόμοια ευχόμαστε κάθε επιτυχία και σε όλους τους υπόλοιπους υποψήφιους  που είναι ή υπήρξαν κατά καιρούς μέλη-εθελοντές της Ομάδας μας, χωρίς να έχουν συμμετάσχει σε υπεύθυνες οργανωτικές επιτροπές ομάδων δράσης. Αναγνωρίζουμε και εκτιμούμε την αξία και την προσφορά τους, αλλά είναι αδύνατο να τους αναφέρουμε όλους, αφενός γιατί είναι μεγάλος ο αριθμός τους, αφετέρου γιατί δεν βρέθηκε ένα κριτήριο επιλογής που να αφορά και να ικανοποιεί όλους.

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία!

Η συντονιστική επιτροπή “Δημοτικές Εκλογές 2019”

Share this post