Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Η Ελένη Μαργαρίτη στο πλευρό του Παναγιώτη Καζά.

Με χαρά υποδεχόμαστε στο συνδυασμό μας, «Βόρεια Πιερία της καρδιάς μας», την Ελένη Μαργαρίτη, από το Αιγίνιο, ως υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα Αιγινίου.

Η Ελένη είναι μία δραστήρια δημότης του Αιγινίου, που με την υποψηφιότητά της επιθυμεί να μετατρέψει την αγάπη της για τον τόπο της, σε ενέργεια και δράση, ώστε να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες για τους συνδημότες της.

Ελένη Μαργαρίτη: «Κι εγώ είμαι μία από εσάς. Δημότης Πύδνας – Κολινδρού με όνειρα και αγάπη γι’ αυτόν τον τόπο. Πάντα με διακατέχει η διάθεση να αγωνίζομαι για το καλύτερο των συνανθρώπων μου και χαίρομαι να τους προσφέρω το χαμόγελο. Για εμένα αυτό είναι τρόπος ζωής και με αυτό τον τρόπο αποφάσισα να στηρίξω την κοινή προσπάθεια του συνδυασμού. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Καζά, για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο συνδυασμό του. Έτσι πιστεύω πως θα έχω τη δυνατότητα να προσφέρω σε όλους εσάς. Αξίζει στον τόπο μας να αναγεννηθεί, να γίνει πιο φιλόξενος, να δώσει καινούργιες ευκαιρίες για δουλειά, για ζωή. Το οφείλουμε στα παιδιά μας. Σας το υπόσχομαι από καρδιάς.»

Παναγιώτης Καζάς: «Μαρία, σε ευχαριστώ πολύ και σου εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα μας».

Share this post