Στον Αρκτικό Κύκλο για άλλη μια χρονιά πάει η Ελλάδα αφού ο Χρήστος Βασιλειάδης κατάφερε να περάσει όχι μόνο πρώτος σε ψήφους στην Μεσόγειο άλλα σε όλο τον κόσμο.

Τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν χθες. Μιλώντας στην ThessNews ο Χρήστος Βασιλειάδης εμφανώς ενθουσιασμένος με το αποτέλεσμα λέει «είναι τρελό το περίμενα δύο χρόνια αυτό». «Οι άλλοι τρεις κλέβανε από τα υπόλοιπα regions. Ήμασταν τέταρτοι οπότε με την ακύρωση των τριών των πρώτων δηλαδή από το δικό μας το τμήμα και των δύο Ινδών από το τμήμα της Ινδίας περάσαμε πρώτοι στον πλανήτη είναι απίστευτο!», προσθέτει εξηγώντας το πώς κατάφερε να βγει πρώτος με 67.881 ψήφους.

Όπως τονίζει και ο ίδιος από εδώ και πέρα ακολουθεί μια περίοδος προετοιμασίας στα βουνά, με χειμερινά μπάνια διατροφή και άσκηση για να είναι έτοιμος για να ανταπεξέλθει στο ταξίδι που ξεκινάει τέλη Μαρτίου. Η όλη διαδικασία στον Βόρειο Πόλο κρατάει πέντε ημέρες. «Πρέπει να καλύψω σε αυτό το διάστημα την απόσταση των 330 χιλιομέτρων με το έλκηθρο» σημειώνει.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για ένα εγχείρημα που δεν έχει ανταγωνισμό και ούτε έπαθλο αλλά ο καθένας κάνει την προσπάθεια του ζώντας μια πρωτοφανή εμπειρία προβάλλοντας όμως παράλληλα και την χώρα που εκπροσωπεί καθώς το ταξίδι θα καλυφθεί από το National Geographic, το Discovery Channel και άλλα μεγάλα Μέσα και θα προβληθεί σε όλο τον κόσμο.

Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την πορεία του Χρήστου Βασιλειάδη μπορούν να ακολουθήσουν την σελίδα του στο facebook: «Χρήστος Βασιλειάδης Αρκτικός Κύκλος», καθώς και τον λογαριασμό του στο instagram: «christian_vanill» ενώ όπως είπε και ο ίδιος αν καταφέρει θα επιχειρήσει να μαγνητοσκοπεί και να προβάλει ζωντανά το ταξίδι του.