Για όσα ζει το τελευταίο χρονικό διάστημα μίλησε η 24χρονη που γέννησε την Τετάρτη ένα υγιέστατο αγοράκι στο «Αττικόν», όντας φορέας του κορονοϊού.

«Είμαι καλά, νιώθω καλά. Ακόμη δεν έχω πάρει το παιδί μου στα χέρια μου. Είναι ένα υγιέστατο μωρό, απ’ ότι μου έχουν πει οι γιατροί. Θα είμαι σε καραντίνα για 15 ημέρες και μετά θα βγω. Έχω λαχτάρα να αγγίξω το παιδί μου, να το πάρω στην αγκαλιά μου», ανέφερε αρχικά η νεαρή γυναίκας σε συνέντευξή της στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Αναφορικά με την ασθένειά της, η γυναίκα σχολίασε ότι είχε μόνο πονόλαιμο και μία φορά έκανε δέκατα (37,2), κάτι που την έκανε να είναι σίγουρη ότι το παιδί της δεν θα έχει τον ιό, ενώ για το πώς μπορεί να κόλλησε κορονοϊό σημείωσε ότι δεν θέλει να ρίξει την ευθύνη κάπου, υπογραμμίζοντας ότι το μόνο που έκανε είναι να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να ελέγξει την πορεία της εγκυμοσύνης της.

«Πιστεύω στον Θεό. Ήμουν δυνατή και σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά» επεσήμανε, ενώ για το γεγονός ότι δεν έχει αγκαλιάσει ακόμα το γιο της συμπλήρωσε: «Κάνω υπομονή, θα περάσει. Αν πέσω ψυχολογικά δεν θα είναι καλό».

Τέλος, η 24χρονη ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την κάρτα και το διακοσμητικό που της έστειλε στο νοσοκομείο.