Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ!

Τι σημαίνει τελικά υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος? Μάλλον αυτό που θέλει ο καθένας μας και όχι αυτό που πρέπει να είναι ίσως! Όλο αυτό το διάστημα σίγουρα θα ακούσατε όλοι για πολλά ρουσφέτια, πολλά έργα και πολύ όρεξη ξαφνικά από συνταξιούχους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους, ώστε να πάει μπροστά αυτός ο τόπος, ο δικός μου τόπος ή ο δικός σου ..δεν έχει σημασία!
Χρόνια τώρα φωνάζετε όλοι για νέους ανθρώπους και νέα μυαλά με όραμα και πολλές ιδιαίτερες ιδέες. Πραγματικά σ’αυτές τις εκλογές κατάλαβα τελικά ότι το μέλλον του Δήμου μας βρίσκετε στα χεριά συνταξιούχων! 
Σαφώς και μπορούν κάποιοι από αυτούς να προσφέρουν στον τόπο μας με την προϋπόθεση όμως, πως είχαν πάντα μια ενασχόληση με τα κοινά και γενικότερα οι γνώσεις τους γίνονται αρωγός σε μια πορεία ανάπτυξης του Δήμου. 
Υπάρχουν όμως και ο/η κάθε συνταξιούχος που δεν ξέρει τι να κάνει για να αυξήσει το εισόδημα του και μάλλον σκέφτηκε να ξανά επιβαρύνει τον Δήμο με την απραγία του μιας και σίγουρα δεν θα είναι σε θέση να τρέξει για πολλά σημαντικά θέματα!
Ας λογικευτούμε λιγάκι ως προς την επιλογή και τα κριτήρια επιλογής Δημοτικών Συμβούλων!
Συγγνώμη για τον αυθόρμητο τρόπο έκφρασης μου, αλλά αυτό είναι στάση ζωής για μένα και δεν θα αλλάξει, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών!

Τα Σέβη μου! 
Τατσίδου Γιαννούλα. Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ»

Share this post

Unink tatoo

Περιγιάλι στην Ολυμπιακή Ακτή