Με ένα απρόσμενο θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπη σήμερα το πρωί μια γυναίκα που πήγε να πετάξει τα σκουπίδια στο κέντρο της Καλαμάτας. Εντόπισε ένα βρέφος μέσα στον κάδο, το οποίο ήταν ευτυχώς ζωντανό!

Το μωρό στην Καλαμάτα ζει από θαύμα όπως αποκαλύπτει ο δήμαρχος της πόλης Θανάσης Βασιλόπουλος. «Ήταν τυχερό στην ατυχία του. Η συγκεκριμένη περιοχή “σηκώνεται” από τις 5 το πρωί. Το απορριμματοφόρο καθυστέρησε να φτάσει λόγω μιας βλάβης και να ξέρετε ότι αν έφτανε δίπλα στον κάδο το κλάμα του μωρού δεν θα ακουγόταν. Επίσης να πω ότι τα απορριμματοφόρα δεν μεταφέρουν, συμπιέζουν τα απορρίμματα», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha.

Το βρέφος που είναι αγοράκι εντοπίστηκε σε κάδο στο κέντρο της Καλαμάτας, ειδικότερα στη συμβολή των οδών Κανάρη και Αριστοτέλους και όπως όλα δείχνουν το μωρό είχε γεννηθεί πριν μερικές ημέρες και είναι καλά στην υγεία του.

Η γυναίκα άκουσε το κλάμα του μωρού, το οποίο είχε τοποθετηθεί μέσα σε μια κλειστή χάρτινη σακούλα καταστήματος βρεφικών ειδών. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Μαρτυρία γυναίκας που μένει στην περιοχή ανέφεες πως άκουσε δυο γυναίκες να συνομιλούν δίπλα στον κάδο, με τη μια να λέει «δεν μπορώ να το κάνω, δε μπορώ να το κάνω».

Το βρέφος πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για να εντοπίσει τη μητέρα. 

πληροφορίες από tharrosnews