Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

Η κατασκευή οδοφωτισμού στην 9η Επαρχιακή Οδό, προϋπολογισμού 250.000,00€, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας .

Εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, το έργο  «Κατασκευή οδοφωτισμού στην 9η Επαρχιακή Οδό», προϋπολογισμού 250.000,00€ (με ΦΠΑ 24%).

Το έργο, αφορά την εγκατάσταση οδοφωτισμού στην 9η Επαρχιακή Οδό, από την ανισόπεδη γέφυρα της Εθνικής Οδού έως την είσοδο του οικισμού του Π.Παντελεήμονα.

Το παραπάνω έργο, θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο της βελτίωσης των συνθηκών κυκλοφορίας στην 9η Επαρχιακή Οδό, που ανήκει στο οδικό δίκτυο συντήρησης αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.

«Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε έργα υποδομών για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και της καθημερινότητάς τους»,δηλώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, που χαρακτηρίζει το έργο σημαντικό, καθώς θα προσφέρει ασφαλή και άνετη οδήγηση στην  9η Επαρχιακή Οδό.

Share this post