email: odigospierias@gmail.com
κινητό: 693 486 8098 Τάσος

Η κοπή βασιλόπιτας του Γ.Α.Σ. «Ολύμπιος» Κατερίνης

διαφήμιση

(82) ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022

(39) ΧΡΥΣΑ (24) ΑΡΓΥΡΑ (19) ΧΑΛΚΙΝΑ

Στo 2o καλύτερο σωματείο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022 για άλλη μια χρονιά συγκαταλέχθηκε ο σύλλογός μας.

Με συμμετοχή μελών, φίλων και των επισήμων προσκεκλημένων του συλλόγου έγινε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής πίτας την Δευτέρα 30-1-2023.

Οι αθλητές του συλλόγου τιμήθηκαν για τις επιτυχίες τους σε Πανελλήνια και Διεθνή πρωταθλήματα αλλά και για αυτήν ακόμη την συμμετοχή και ενασχόλησή τους με το άθλημα του ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα από τον επικεφαλής δάσκαλο κ. Γιάννη Τοπαλίδη και στην συνέχεια ανέλυσε διεξοδικά τις δραστηριότητες του 2022 λέγοντας :

“Ο σύλλογός μας ιδρύθηκε το 1985.

Κοπή Βασιλόπιτας Του Γ.α.σ Ολύμπιος Κατερίνης 23692

Από τότε μέχρι σήμερα ο ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ συμμετείχε σε πολλά πρωταθλήματα όλων των ηλικιών, Πανελλήνια και Διεθνή, κατορθώνοντας πάντοτε να συγκαταλέγεται ανάμεσα στους συλλόγους που πρωταγωνιστούν στον χώρο και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

Σήμερα, όλοι μαζί συγκεντρωμένοι θα θυμηθούμε τις καλύτερες στιγμές του συλλόγου μας, τη χρονιά που πέρασε, βραβεύοντας τους αθλητές που με τις επιδόσεις τους κατόρθωσαν να κατακτήσουν μετάλλια τόσο σε περιφερειακά πανελλήνια όσο και σε βαλκανικά και πανευρωπαϊκά-παγκόσμια πρωταθλήματα.

Κοπή Βασιλόπιτας Του Γ.α.σ Ολύμπιος Κατερίνης 67290

Σ’ αυτά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια και ένα μεγάλο μπράβο, γιατί καταθέτουν καθημερινά την ψυχή τους, στην παλαίστρα του συλλόγου, για να είμαστε εμείς σήμερα υπερήφανοι γι’ αυτές τις σημαντικές διακρίσεις, τόσο για το άθλημα μας όσο και για τον αθλητισμό γενικότερα.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και οι ασκούμενοι στο άθλημα, οι αφανείς ήρωες, μικροί και μεγάλοι, που δεν στοχεύουν στην κατάκτηση κάποιας θέσης στα διάφορα πρωταθλήματα αλλά στην εκπαίδευση τους στην τέχνη της αυτοάμυνας έχοντας μόνο αντίπαλο τον εαυτό τους, που πολλές φορές κατορθώνουν να ξεπερνούν”.

Κοπή Βασιλόπιτας Του Γ.α.σ Ολύμπιος Κατερίνης

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ

“Για το 2022 λοιπόν, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ, κατακτήσαμε συνολικά (82) μετάλλια από τα οποία τα (39) χρυσά,(24) αργυρά και (19) χάλκινα.

Τελειώνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την υπομονή σας και να ευχηθώ το 2023 να δώσει σε όλους μας υγεία και στο σύλλογό μας ακόμα υψηλότερες διακρίσεις.

Κλείνοντας θέλω να τονίσω πως είναι χρέος μας να μεταδώσουμε τις αξίες των προγόνων μας στα παιδιά μας.

Στη συνέχεια κόπηκε η πίτα το φλουρί βρήκε το κομμάτι της μαθητή ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ ΛΕΑΝΤΡΟΥ κερδίζοντας μια φόρμα του συλλόγου.

Κοπή Βασιλόπιτας Του Γ.α.σ Ολύμπιος Κατερίνης 84710

Από την πίτα του Δ.Σ το φλουρί βρήκε ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Ουσταμπασίδης.

– Στη συνέχεια έγιναν οι βραβεύσεις των διακριθέντων αθλητών για το 2022.

Ιδιαίτερη χαρά μας ήταν η βράβευση των αθλητών ΤΟΣΟΥΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ- ΔΕΡΜΙΣΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΤΣΕΝΤΙΔΗ ΙΟΡΔΑΝΗ – ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΥ – ΛΥΡΑΣ ΜΑΡΙΑΣ- ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΩΥΣΙΔΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΣΕ ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ ΜΕΤΑΛΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ +18, στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

– Καθώς επίσης και τα 55 νέα παιδιά που διακρίθηκαν στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ Δ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.

Τις βραβεύσεις έκαναν:

ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Δήμαρχος μας κ. Κωνσταντίνος Κουκοδήμος, η Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής – Δημοτική σύμβουλος κα. Πιπίτσα Μακρίδου, ο Δημοτικός σύμβουλος κος Χριστοφορίδης Σταύρος ειδικός σύμβουλος της ΔΕΥΑΚ, ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ μας κος Σάββας Καριπίδης, ο Δημοτικός μας σύμβουλος κ. Νικόλαος Μακρίδης παλιό μέλος του Συλλόγου, ο επίτιμος Πρόεδρος κ. Αμβροσιάδης Ιωακείμ, και ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικόλαος Ουσταμπασίδης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης λίγο αργοπορημένοι λόγω υποχρεώσεων ο Βουλευτής μας κ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ ΦΩΝΤΑΣ και η κα. ΤΖΟΥΛΙ ΓΙΑΜΟΥΖΗ ΧΙΟΝΙΔΟΥ εκ μέρους του Βουλευτή μας ΣΑΒΒΑ ΧΙΟΝΙΔΗ.

Τα έπαθλα χορήγησαν στους αθλητές με δικά τους έξοδα ο κ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, ο κ. ΝΤΑΝΤΑΜΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ο κ. ΜΠΟΥΣΝΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ.

Τις πίτες χορήγησε ΔΩΡΕΑΝ το Αρτοποιείο ΜΕΛΕΤΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.

Το Δ.Σ του συλλόγου εύχεται σε όλες-ους ευτυχισμένο υγιές και δημιουργικό το 2023.

ΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Πηγή

Ειδήσεις σε ετικέτες

Σχετικά άρθρα