Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Η ξενοδοχειακή υπάλληλος Σαββατούλα Τσιμοπούλου υποψήφια τοπική σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου.

Η ξενοδοχειακή υπάλληλος Σαββατούλα Τσιμοπούλου θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος Κατερίνης στο πλευρό του Θανάση Λιακόπουλου. Η Σαββατούλα, μία πολύ δραστήρια, εργατική και αγαπητή γυναίκα, επέλεξε τον Θανάση τόσο «για την εξαιρετική ομάδα υποψηφίων που έχει δημιουργήσει και την άψογη στάση του στα εθνικά θέματα, με πρώτη την έκδοση βιβλίου για την ιστορία της Μακεδονίας που θα μοιράσουμε στα παιδιά μας», όσο και για το κεφάλαιο των ξενοδοχειακών επενδύσεων στον Δήμο μας.

Οι 3.000 + 3.000 νέες θέσεις εργασίας, μέσω των 5στερων ξενοδοχείων

Η Σαββατούλα έχει μεγάλη γνώση του ξενοδοχειακού κλάδου, όπου και εργάζεται. Για αυτήν η πρόκληση της προσέλκυσης μεγάλων επενδύσεων είναι κάτι που ξεχωρίζει και κατανοεί τα οφέλη για όλους τους δημότες: «Είναι αλήθεια πως συνήθως στις εκλογές οι υποψήφιοι δεν έχουν συγκροτημένο και μακρόπνοο πρόγραμμα για το μέλλον του τόπου μας. Με εξέπληξε θετικά η προσέγγιση του συνδυασμού μας, με τη στρατηγική μας επιλογή να προσελκύσουμε σοβαρές τουριστικές επενδύσεις στην περιοχή μας. Το μοντέλο είναι ξεκάθαρο και δουλεύει, οπουδήποτε και αν έχει εφαρμοστεί:

1.      Κάνουμε μακροχρόνια μίσθωση αντί για πώληση των ακινήτων του Δήμου στην Κατερινόσκαλα = εξασφαλίζουμε μεγάλα ετήσια έσοδα και τα κρατάμε περιουσία για τα παιδιά μας

2.      Δεν σπάμε τα 1.100 στρέμματα σε μικρές ιδιοκτησίες, αλλά τα κρατάμε σε ακίνητα των 100  περίπου στρεμμάτων το καθένα, έτσι ώστε να μπορούν να φιλοξενήσει κάθε ακίνητο από αυτά μία μεγάλη ξενοδοχειακή επένδυση 5 αστέρων

3.      Προχωρούμε σε διεθνή διαγωνισμό μακροχρόνιας μίσθωσης για τα οικόπεδα αυτά

4.      Συνδυάζουμε ως κριτήρια το ύψος της επένδυσης, το ετήσιο μίσθωμα, τις θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν, την προτεραιότητα στους δημότες μας για να δουλέψουν σε αυτές, τα χρήματα που θα δίνονται για τουριστική προβολή, τη δημιουργία συνεδριακού κέντρου, μαρίνας κλπ

5.      Έτσι θα προσελκύσουμε συνολικά 10 – 11 τουριστικές μονάδες, οι οποίες θα προσλάβουν από περίπου 300 άτομα η κάθε μία, συνολικά 3.000 νέες θέσεις εργασίας.

6.      Παράλληλα, όλοι ξέρουμε πως όπου υπάρχουν τουριστικές επενδύσεις, για κάθε θέση που δημιουργείται στο ξενοδοχείο, δημιουργείται και άλλη μία θέση στην τοπική κοινωνία, λόγω των αναγκών που έχει το ξενοδοχείο, των χρημάτων που θα ξοδέψουν στην τοπική αγορά οι εργαζόμενοι σε αυτό κλπ. Έτσι οι 3.000 θέσεις ουσιαστικά θα διπλασιαστούν και θα γίνουν 3.000 + 3.000 = 6.000 θέσεις!

7.      Τέλος, οι 5στερες μονάδες δεν θα λειτουργούν ανταγωνιστικά προς τις μικρές μονάδες που σήμερα έχουμε στην περιοχή μας. Θα επεκτείνουν την τουριστική περίοδο, θα φέρουν άλλου επιπέδου τουρίστες και θα αλλάξουν τα δεδομένα στον Δήμο και τη ζωή των δημοτών μας.

Για το μεγάλο αυτό σχέδιο και όλα τα άλλα θέματα που έχει παρουσιάσει ο συνδυασμός μας στο πρόγραμμά του συστρατεύομαι και εγώ σε αυτή την όμορφη προσπάθεια, για να δουλέψω με σοβαρότητα και στόχο να λύσουμε τα προβλήματα των συνδημοτών μας. Μαζί θα τα καταφέρουμε, γιατί Όλοι Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!»

Share this post