Όσα Αγαπήσεις Θα ναι Ξένα

Με επιτυχία επιτελέστηκε η παρουσίαση του βιβλίου “Όσα Αγαπήσεις Θα Ναι Ξένα” της συγγραφέως Γεωργίας Κακαλοπουλου των εκδόσεων Λιβάνη.

Την Τετάρτη το απόγευμα ο πολυχώρος του βιβλιοπωλείου Ιανός στη Θεσσαλονίκη, γέμισε χρώματα κι αρώματα Άπω Ανατολής, ανθών κερασιών, όμορφες παρουσίες και χαμόγελα.

Αναγνώστες και φίλοι της συγγραφέως απήλαυσαν μια όμορφη παρουσίαση σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα που κράτησε ως αργά.

Το πάνελ ήταν συμπληρωμένο από τρεις κυρίες που καθεμία με το δικό της τρόπο συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η κυρία Έλσα Παζολίδου blogger , επιμελήτρια κειμένων και διαχειρίστρια της ομάδος “Elsa s books” είχε αναλάβει την ανάλυση του βιβλίου. Όπως ανέφερε και η ίδια στο κείμενο της ” …..”Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα βιβλίο αισθηματικό με κοινωνικές προεκτάσεις;
Απο ένα βιβλίο που δεν το έχει γράψει απλά η Georgia Kakalopoulou, αλλά το έχει ζωγραφίσει μέσα σε απέραντους κήπους με όμορφες κερασιές. Το έχει πασπαλίσει με ρομαντικές μουσικές και το έχει στολίσει με ερωτευμένα βλέμματα και κρυφά φιλιά”
….. Ολόκληρη την τοποθέτηση της θα την βρείτε στο εξής link https://elsasbooks.blogspot.com/2019/10/blog-post_56.html?fbclid=IwAR06kotmj9DAGtEgxPgB2P6ExsGLYmhGJalxM9X3A7Dv22pnW-PeMcagkoU

Η κυρία Άννα Πατέρα blogger και διαχειρίστρια της ομάδος “Με αρέσει το βιβλίο ΑΦΟΥ” είχε αναλάβει τον συντονισμό της παρουσίασης αλλά και έθεσε πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις στην συγγραφέα Γεωργία Κακαλοπούλου για το εξαιρετικό έργο της αλλά και για την ίδια την ουσία της ως συγγραφέα , πράγμα που υιοθέτησε το κοινό και ακολούθησε μια διαδραστική συνέχεια, γεμάτη από έντονη κι όμορφη συζήτηση.

Η νεαρή και πολλά υποσχόμενη συγγραφέας Βάλια Μπαμπέτσα είχε αναλάβει την ανάγνωση κειμένων του ΟΣΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ και μάγεψε με τη βαθιά και ήρεμη χροιά της.

Σε μια εποχή που όλα τρέχουν με ρυθμούς αστραπής το καλό βιβλίο είναι από μόνο του μια όαση ηρεμίας και μια πηγή γνώσης και πνευματική και ψυχικής υγείας.

Θα βρείτε τη συγγραφέα και το εξαιρετικό έργο της στα παρακάτω link

https://www.facebook.com/georgia.kakalopoulou

https://www.livanis.gr/Osa-agaphseis-tha-nai_p-3140242.aspx