Η Ποντιακή Θεατρική Σκηνή Πιερίας και η Πρόεδρός της κ. Άρτεμις Βαρυτιμίδου,την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, υποδέχτηκαν στα γραφεία του συλλόγου τους, φίλους και μέλοι, στην ετήσια καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσία τους η Βουλευτής κ.Άννα Μάνη, εκπρόσωπος του Βουλευτή κ.Σάββα Χιονίδη παρευρέθη η κ.Τζούλη Γιαμούζη-Χιονίδου, εκπρόσωπος του Δημάρχου ο κ.Γιώργος Κυριακίδης ο οποίος έκανε και έναν σύντομο χαιρετισμό, η κ.Μαρία Μίχου π.Βουλευτής , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Κώστας Φιλοκώστας( πρώην Πρόεδρος της Ποντιακής θεατρικής σκηνής Πιερίας), η κ.Πιπίτσα Μακρίδου και ο κ.Νίκος Μακρίδης.

Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση η Πρόεδρος του Συλλόγου Διαβητικών Ν.Πιερίας κ.Σωτηρία Ουσταμπασίδου, ο Πρόεδρος της Παναγιάς Σουμελά κ.Χρήστος Ορφανίδης, ο Πρόεδρος του Κοτζά Αναστάς Νεοκαισάρειας  κ.Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Αλέξανδρου Υψηλάντη Νέας Τραπεζούντας κ.Βασίλης Παραδεισόπουλος, η Πρόεδρος του Αριστοτέλη Καταχά  κ.Ράνια Κουρτίδου.

Η κ.Νόπη Βαρυτιμίδου, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου και Αναπληρώτρια Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Κατερίνης, στον σύντομο χαιρετισμό της έκανε λόγο για τη μεγάλη χαρά και τιμή που έκαναν στο σύλλογο με την παρουσία τους στην εκδήλωση τόσος πολύς κόσμος με διαφορετικές καταβολές και προελεύσεις αλλά με έναν κοινό σκοπό: να αγκαλιάσουν έναν σύλλογο που προάγει τον ποντιακό πολιτισμό και το ποντιακό θέατρο.

Τα φλουριά κέρδισαν ο κ.Κώστας Φιλοκώστας και η κ.Πιπίτσα Μαυρίδου.