Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΝΤΑΝΤΑΜΗ.

Συγκίνηση και περηφάνια νοιώθουμε, όταν πρόσωπα της προσφοράς σαν την κυρία Σωτηρία Ουσταμπασίδου συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο μας.
Το κοινωνικό έργο της αγαπητής Σωτηρίας είναι κορυφαίο.
Η σεμνότητα της δεν μου επιτρέπει να αναφερθώ περισσότερο σ’ αυτό.
Κάθε μέρα λοιπόν πιό ισχυροί, πιστοί στην υπόσχεση μας για την συγκρότηση ενός απόλυτα ποιοτικού ψηφοδελτίου, προς όφελος των συνδημοτών μας.
Καλή επιτυχία Σωτηρία.

“Σωτηρία Ουσταμπασίδου: Με τον Γιώργο Νταντάμη, για την Κατερίνη που αγαπάμε, που θέλουμε και αξίζουμε!

.Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες.

Ενόψει των Δημοτικών Εκλογών που θα γίνουν την Άνοιξη του 2019, πήρα μια πραγματικά μεγάλη απόφαση να συμμετέχω ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος για τον Δήμο Κατερίνης, με το Ψηφοδέλτιο του γνωστού Αρχιτέκτονα Μηχανικού, Γιώργου Νταντάμη, έχοντας ως συνυποψήφιες και συνυποψήφιούς μου εκλεκτά και επιτυχημένα στελέχη της τοπικής μας κοινωνίας.

Μετά από ώριμη σκέψη κατέληξα στην απόφαση να επιλέξω το Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου Δημάρχου Κατερίνης, Γιώργου Νταντάμη, ενός οικογενειάρχη, έντιμου, δραστήριου και επιτυχημένου συμπολίτη μας ο οποίος είτε ως Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, είτε ως Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Πιερίας, άφησε το θετικό στίγμα του στην πόλη μας και στην Πιερία μας.

Στη συνάντηση που είχα με τον κ. Νταντάμη, πραγματικά με έπεισε για το όραμά του για την Κατερίνη, για τα σχέδιά του να νοικοκυρευτεί και να αναπτυχθεί ο τόπος μας, ν’ αλλάξουν οι ζωές μας. Ο κ. Νταντάμης με έπεισε και με την επιλογή άξιων και πραγματικά επιτυχημένων συμπολιτών μας, πέρα από κόμματα και χρώματα, πέρα από διαχωριστικές γραμμές.

Ευχαριστώ πολύ τον κ. Νταντάμη για την πρόσκληση και για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο Ψηφοδέλτιό του. Ευχαριστώ τις συνυποψήφιές μου και τους συνυποψηφίους μου για την αγάπη τους προς το πρόσωπό μου. Ευχαριστώ πολύ εκείνες και εκείνους τους συμπολίτες μου που με ενθάρρυναν να πάρω αυτή τη μεγάλη απόφαση.

Αγαπητές Συνδημότισσες, Αγαπητοί Συνδημότες,

Ενόψει Αυτοδιοικητικών Εκλογών, σας καλώ να αγωνιστούμε όλοι μαζί και να στηρίξετε το Ψηφοδέλτιό μας με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κατερίνης, Γιώργο Νταντάμη, για την Κατερίνη που αγαπάμε, για τον Δήμο που θέλουμε και αξίζουμε.

Σωτηρία Ουσταμπασίδου
Πρόεδρος του Συλλόγου
Διαβητικών Ν.Πιερίας”

Ζήτω την ψήφο σας τωρα για πρώτη φορά ! Ζήτω την ευκαιρία να σας αποδείξω οτι θελουμε και αξίζουμε να εχουμε έναν δήμο που να χαιρόμαστε όλοι για αυτόν !!! Έναν δήμο που νοιάζεται και φροντίζει τους συνδημότες του! Εσείς και μονο εσείς μπορείτε και θα φέρετε την Ανανέωση στη ζωή όλων τωρα!

Share this post