Μεταφέρονται στο νοσοκομείο οι ηλικιωμένοι.

Συναγερμός έχει σημάνει στη Θεσσαλονίκη μετά από τα κρούσματα κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε τρόφιμους και εργαζόμενους οίκου ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι. Στο σημείο βρίσκεται και ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σύμφωνα με το seleo.gr, στο σημείο αυτή την ώρα καταφθάνουν ασθενοφόρα, ώστε να παραλάβουν τους ηλικιωμένους, θετικούς στον ιό, και να τους μεταφέρουν σε νοσοκομείο.

Οι διασώστες πριν μπουν μέσα στο κτίριο έβαλαν προστατευτικές στολές.

Στο Ασβεστοχώρι o  Σωτήρης Τσιόδρας  – Δύσκολη η κατάσταση στο νοσοκομείο 

Στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης έφτασε εκτάκτως σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά τον εντοπισμό 36 κρουσμάτων κορoνοϊού σε οίκο ευγηρίας. Ο κ. Τσιόδρας εισήλθε εντός του χώρο μέσα σε ένα μαύρο τζιπ, ενώ δεν έκανε δηλώσεις.

Πρόκειται για 33 ηλικιωμένους, αλλά και 3 εργαζόμενους του οίκου ευγηρίας. Μόλις εντοπίστηκαν τα κρούσματα σήμανε συναγερμός στους ειδικούς, καθώς στον οίκο ευγηρίας φιλοξενούμενοι και προσωπικό είναι 120 άτομα. Μάλιστα, έχουν ήδη ξεκινήσει τεστ και ιχνηλατήσεις.

Μεταφέρονται στο νοσοκομείο οι ηλικωμένοι 

Σύμφωνα με πληροφορίες, 7 ηλικιωμένοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» και η κατάσταση της υγείας τους είναι επιβαρυμένη, καθώς έχουν υποκείμενα νοσήματα. Ενας ακόμα ηλικιωμένος μεταφέρθηκε πριν από λίγη ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ιχνηλάτησης. Από τον οίκο ευγηρίας έχουν ληφθεί περισσότερα από 170 δείγματα.

Εκτός από τον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρη Τσιόδρα, με εντολή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, Θεσσαλονίκη έφτασε και ο γ.γ. Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Παπαγεωργίου.

πηγή