Το 1967 κάποιος αριστερός δημοσιογράφος έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Γιατί δεν πρόκειται να γίνει δικτατορία». Ήταν να δημοσιευτεί στην εφημερίδα Αυγή την 21η Απριλίου αλλά δεν πρόλαβε να δημοσιευθεί γιατί κάποιοι στρατιωτικοί είχαν άλλα σχέδια και πήραν την εξουσία με τα τανκς.

Λίγους μήνες πριν όλα έδειχναν ότι ξεπεράσαμε την κρίση και η ανάπτυξη ήταν προ των πυλών. Σχέδια, υπολογισμοί, προγραμματισμοί έγιναν κουρελόχαρτα καθώς ο κορονοιός κατέλαβε την ανθρωπότητα.

Κάποιοι διατείνονται ότι όλα είναι βάση σχεδίου, κρύβονται από πίσω οι Εβραίοι, οι Αμερικάνοι, οι Κινέζοι, οι Εξωγήινοι και οι Νεφελίμ… Εγώ πιστεύω πάλι ότι αυτή τελικά
είναι και η μεγάλη δύναμη του συστήματος και των λεσχών.. Ότι δηλαδή μας έχουν πείσει ότι ΟΛΑ τα ελέγχουν, ΟΛΑ τα κινούν αυτοί οι «άγνωστοι».

Εμείς καθορίζουμε την καθημερινότητα μας και το μέλλον μας , μέσα σε ένα χαοτικό περιβάλλον σε έναν απρόβλεπτο κόσμο. Μοναδικές διαχρονικές σταθερές αξίες είναι η αγάπη για τον τόπο που γεννιέται ο κάθε άνθρωπος, η οικογένεια, η πίστη στον θεό και η συντροφικότητα της κοινότητας.

Μαζί θα παλέψουμε κάθε πρόκληση, μαζί θα διεκδικήσουμε το μέλλον μας. Γιατί πρέπει να ζούμε σαν να είναι να πεθάνουμε αύριο και να σκεφτόμαστε σαν να είναι να ζήσουμε αιώνια!

Αναστασιάδης Θωμάς
Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης
‘’ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ’’