Με αφορμή την επέτειο ενός χρόνου των δημοτικών εκλογών, επικοινωνήσαμε με τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Θανάση Λιακόπουλο, οποίος μας παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Στα 23 λεπτά της συζήτησής μας με τον κ. Λιακόπουλο, καταφέραμε να του αποσπάσουμε ενδιαφέρουσες απαντήσεις σε σοβαρά θέματα της Κατερίνης, αλλά και σχέδια που ο ίδιος και ο συνδυασμός του «Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα», έχουν ετοιμάσει για το άμεσο μέλλον.

Σε κάποιο σημείο ο κ. Λιακόπουλος αναφέρθηκε στις συνέπειες που έφερε ο κορονοϊός και τόνισε πως από εδώ και πέρα το μεγάλο στοίχημα για την πόλη είναι ο τουρισμός, και πως θα πρέπει να είμαστε πιο άμεσοι, γρήγοροι και αποτελεσματικοί απ’ ότι είμαστε, προκειμένου να σώσουμε ότι μπορούμε περισσότερο από την ήδη χτυπημένη από τον κορονοϊό τουριστική περίοδο. Στο θέμα του τουρισμού ο κ. Λιακόπουλος επέμενε, γιατί όπως και ο ίδιος είπε, το θεωρεί ζωτικής σημασίας, αφού από αυτόν ζούν στην πόλη μας χιλιάδες οικογένειες. Επομένως εάν κάτι δεν πάει καλά φέτος με τον τουρισμό, τις συνέπειες, θα τις υποστούμε όλοι.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο για το αν υπάρχει κάποιου είδους συνεργασία με την διοίκηση, ο κ. Λιακόπουλος ήταν σαφής. «Μέχρι σήμερα δεν είχα καμία πρόσκληση από τον Δήμαρχο για να υλοποιήσουμε τις προτάσεις μας που αποδέχθηκε ως σωστές. Μόνο στα πλαίσια του δημοτικού συμβουλίου συζητάμε και φυσικά καταθέτουμε δημόσια τις προτάσεις μας…»

Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη του κ. Λιακόπουλου:

Για περισσότερα πατήστε εδώ ..www.kapa-news.gr/