Ενημέρωση, απόψεις, σχόλια, συνεντεύξεις και πολλές εκπλήξεις. 

Δευτέρα με Παρασκευή,  10 έως 12 το πρωί, η Χριστίνα Σιδηροπούλου και ο Χάρης Εγγονίδης παρουσιάζουν ένα καθημερινό μαγκαζίνο με δημοσιογραφική ματιά αλλά και με χιουμοριστική διάθεση όπου ο πολίτης είναι πρωταγωνιστής. 

ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΝΙΟΥ

Στις 10:00, ξεκίνημα της εβδομάδας ΖΩΝΤΑΝΑ από τον πεζόδρομο Κατερίνης. Καταστηματάρχες και δημότες μιλούν για την επιστροφή στην καθημερινότητα και την κίνηση του τριημέρου.

– Στις 10:30, ειδήσεις και σχολιασμός της επικαιρότητας από τη δημοσιογραφική ομάδα του Δημοτικού Ραδιοφώνου Κατερίνης. 

– Στις 11:00, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, Πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, μιλά εφ’ όλης της ύλης και αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο του Πυροσβέστη. Συζητάμε για την επικινδυνότητα του επαγγέλματος, τα εργασιακά ζητήματα των πυροσβεστών, την αντιπυρική περίοδο, τον εξοπλισμό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, τον Όλυμπο και τα ορειβατικά ατυχήματα.

– Στις 11:30, η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΠΟΣΤΑΝΙΤΗ, Μέλος Τοπικού Συμβουλίου Ελατοχωρίου, Πρόεδρος Συλλόγου Επαγγελματιών Ελατοχωρίου – Πρόεδρος ΚΟΙΝΣΕΠ Τσάι «Ολύμπου Νέκταρ», μιλά για το τσάι Ολύμπου και την έναρξη της συγκομιδής, την επιστροφή στην καθημερινότητα στα ορεινά Πιέρια και την επόμενη μέρα για τους επαγγελματίες του τουρισμού στο Ελατοχώρι.  

Μείνετε Συντονισμένοι στους 95,3fm 

Εδώ μιλάς εσύ….

και η ενημέρωση συνάντησε την ψυχαγωγία! 

Ηχοληψία – Επιλογή μουσικής: Δημήτρης ΠαπαμάρκουΜπορείτε να μας ακούσετε και ιντερνετικά: στο livestreaming του Δημοτικού Ραδιοφώνου http://www.953fm.gr/
ή στο http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=1051