Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Πρώτον : Όταν γράφω κάτι ή σχολιάζω κάτι είναι πάντα βασισμένα πάνω σε αποδεικτικά στοιχεία !

Θα υπάρχει βίντεο… Θα υπάρχουν φωτογραφίες !

Καλό θα ήταν πριν γράψουν κάποιοι να κάνουν τον κόπο να ακούσουν το βίντεο για να δουν τελικά ποιος λέει τι ! Έτσι θα μάθουν, με την ευκαιρία, ποιοι είναι ακριβώς αυτοί οι άνθρωποι που διοικούν και ποιος ακριβώς κρατάει τα χαλινάρια των χωριών ή του Δήμου ( ανεξαρτήτως παράταξης ) !

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΟ και ακούστε πολύ προσεκτικά το βίντεο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Κοινότητας Μεθώνης Πιερίας και μετά βγάλτε μόνοι σας το συμπέρασμα. Εννοείται ότι έχετε το κάθε δικαίωμα να βγάλετε ένα διαφορετικό πόρισμα.

Παρόλα αυτά ακούγεται μέσα στο βίντεο ότι δεν μπορούν να συντηρούν την πλατεία, δεν θέλουν να φυτέψουν κάθε τρεις μήνες λουλούδια στο παλιό συντριβάνι αλλά αν βάλουν ζαρντινιέρες με λουλούδια τότε όλα είναι καλά ! Και ερωτώ : πως γίνεται να πουν ότι δεν έχουν χρόνο για τα λουλούδια που θα είναι στο παλιό συντριβάνι αλλά θα έχουν χρόνο για τα λουλούδια στις ζαρντινιέρες ;

Όσον αφορά την αίθουσα που θέλουν να παραχωρήσουν στον Σύλλογο Εθελοντισμού δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν μπορούν να δώσουν τον χώρο που υπάρχει στο ισόγειο όπου θα είναι άνετα για αυτόν τον σκοπό και πρέπει σώνει και καλά να καταργήσουν ένα χώρο που φτιάχτηκε με κόπο από την αρχή και το οποίο εγκαινιάστηκε ως Πινακοθήκη.

Η δικαιολογία ότι δεν υπάρχει επισκεψιμότητα είναι πολύ φθηνή ! Και εφόσον μιλάμε για εκδηλώσεις τι το πιο εύκολο και εφικτό να ανοίξουν τις αίθουσες αυτές ( Πινακοθήκη, Λαογραφικό Μουσείο και Βιβλιοθήκη ) κάθε φόρα που γίνονται εκδηλώσεις στο χωριό ! Άλλωστε για αυτόν τον λόγο έγιναν αυτά ! Για να προσελκύσουμε επισκέπτες !

Η άλλη δικαιολογία ότι η αίθουσα στο ισόγειο χρειάζεται ανακαίνιση είναι και αυτή πολύ φθηνή διότι και οι 3 αίθουσες οπού στεγάζονται η Πινακοθήκη, το Λαογραφικό Μουσείο και η Βιβλιοθήκη ήταν σε άθλια κατάσταση και φτιάχτηκαν με κόπο και υπομονή. Οπότε ας το φτιάξουν τον κάτω χώρο !

Δεύτερον : Ότι γράφω το υπογράφω ! Δεν βγαίνει πουθενά άρθρο δικό μου χωρίς την υπογραφή μου ! Και όσοι αναδημοσίευσαν τα άρθρα μου και αφαίρεσαν σκόπιμα την υπογραφή μου με βρήκαν απέναντι !

Καλό θα ήταν, λοιπόν, κάποιοι, πριν μιλήσουν ή πριν γράψουν ασυναρτησίες, να βεβαιωθούν ότι όντως το άρθρο είναι δικό μου ! Άλλωστε όσοι με διαβάζουν τακτικά γνωρίζουν πολύ καλά το στυλ μου.

Τρίτον : Η συκοφαντία διώκεται από τον νόμο ! Το να γράψετε κατηγορίες δημόσια ή να τις εκφράσετε δημόσια χωρίς αποδείξεις είναι παράνομο ! Μέχρι τώρα δεν αντέδρασα και μάλιστα πρόσφατα προκάλεσα κάποιον να παρουσιάσει αποδείξεις για τα λεγόμενα του όσον αφορά το πρόσωπο μου αλλά δυστυχώς για αυτόν αποδείξεις δεν βρήκε επειδή απλούστατα δεν υπάρχουν ! Για αυτήν τη φορά, μάλλον η τελευταία, θα το αφήσω να περάσει έτσι το θέμα … Την επόμενη φορά δεν νομίζω να είμαι τόσο επιεικής !

Εν συντομία : Ότι γράφω το υπογράφω ! Δεν φοβάμαι να πω την γνώμη μου επειδή είναι βασισμένη σε χειροπιαστά στοιχεία ! Η ανοχή μου έχει τα όρια της ! Ευθύνη αναλαμβάνω για αυτό που γράφω όχι για το τι καταλαβαίνει ο καθένας ή τι βγάζει από το μυαλό του !