Η κυβέρνηση συγχαίρει τη Βόρεια Μακεδονία
για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ…

.

Εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας των πολιτών λόγω κορωνοϊού (όπου δεν μπορεί να γίνει καμία διαμαρτυρία και καμία διαδήλωση), η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναιρεί τον ίδιο της τον εαυτό, αναιρεί τα όσα δήλωνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από τις εκλογές.

Εκεί, λοιπόν, όπου ο κόσμος ασχολείται με τον κορωνοϊό, έρχεται η κυβέρνηση και συγχαίρει τη Βόρεια Μακεδονία για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ενώ, όπως διάβασα, έδωσε η Ελλάδα και το πράσινο φως για ενταξιακές συνομιλίες τής Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αυτή την ώρα, δεν μπαίνω στην ουσία τής συζήτησης, δηλαδή εάν έπραξε καλώς ή κακώς η κυβέρνηση (αυτό θα το δείξουν οι εξελίξεις), απλά ρωτώ: Εάν δεν υπήρχε ο κορωνοϊός, άραγε θα μπορούσε να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση η ελληνική κυβέρνηση; Μάλλον όχι.

Η κυβέρνηση θα φοβόταν τις αντιδράσεις ακόμη και δικών της στελεχών αλλά και βουλευτών οι οποίοι, πριν από τις εκλογές έβγαιναν σε πόλεις και χωριά και έλεγαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα θέσει βέτο στην ένταξη των Σκοπίων (Βόρειας Μακεδονίας) στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε.

Οι άνθρωποι αυτοί, ως υποψήφιοι Βουλευτές τής ΝΔ, έβγαιναν και μίλαγαν στους πολίτες… αυτοί, λοιπόν, Βουλευτές πια σήμερα, εξευτελίζονται μπροστά στα μάτια τού κόσμου.