Μια ιστορική μέρα ξεκίνησε με την εκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου ως Πρόεδρου της Δημοκρατίας. Είναι η πρώτη γυναίκα που αναλαμβάνει αυτό το αξίωμα στη χώρα μας και η πρώτη που γίνεται αποδεκτή από τρία κόμματα της Βουλής.

H Kατερίνα Σακελλαροπούλου είναι μια σύγχρονη Ελληνίδα με αποτελεσματική δουλειά σε θέματα δικαιοσύνης, άποψη για τη σύγχρονη ζωή και τις τέχνες, μια γυναίκα δραστήρια στην επαγγελματική, κοινωνική και προσωπική της ζωή με απλό και σοφιστικέ στυλ.

H νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας προτιμά τις κλασικές γραμμές, έχει αδυναμία στα σακάκια και δείχνει μια προτίμηση στα παντελόνια, τα οποία συνδυάζει συνήθως με μονόχρωμα πουκάμισα. Ενώ προτιμά όμως το απλό ντύσιμο, φροντίζει να προσθέτει ενδιαφέρον σε κάθε της εμφάνιση με μια μικρή λεπτομέρεια όπως ένα μοτίβο ή ένα κόσμημα.

Για τη σημερινή της εμφάνιση η κυρία Σακελλαροπούλου επέλεξε ένα σκούρο μπλε παντελόνι σε ίσια γραμμή, λευκό πουκάμισο κι ένα μπορντό σακάκι με ρετρό μοτίβο. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με ένα ζευγάρι mid-heel σουέτ γόβες με λουράκι στον αστράγαλο.