Ένα συμβάν από την Κατερίνη με σύρμα που τοποθετήθηκε κάθετα σε χωμάτινη διαδρομή προκαλεί ανατριχίλα.

Βγήκε ο άνθρωπος να κάνει την εντουράδα του και στα καλά καθούμενα βρέθηκε με ένα σύρμα να απειλεί να τον αποκεφαλίσει. Ο λόγος για έναν μοτοσυκλετιστή από την Κατερίνη, ο οποίος παραλίγο να πάθει μεγάλη ζημιά όταν ένα συναντήθηκε με ένα σύρμα τοποθετημένο κάθετα στη διαδρομή του.

Περιθώρια για άλλες εκτιμήσεις υπάρχουν ελάχιστα, όλα δείχνουν πως μπήκε εκεί εν είδη παγίδας στοχεύοντας ακριβώς στους δικυκλιστές που περνούν από τη συγκεκριμένο σημείο.

Ο άνθρωπος που έπεσε θύμα του ευτυχώς είναι καλά και μάλλον τον έσωσε από τα χειρότερα η μπαλακλάβα που φορούσε, αλλά αυτό δε μειώνει σε τίποτε τη απανθρωπιά του ανεγκέφαλου διπόδου που το προκάλεσε. Ο ίδιος μοτοσυκλετιστής είναι και που έδωσε δημοσιότητα στο θέμα μέσω των κοινωνικών του δικτύων.

Μόλις πριν μερικούς μήνες διαβάζαμε έκπληκτοι την επικαιρότητα από τη μακρινή Βραζιλία όπου παρατημένα νήματα χαρταετών έχουν σκοτώσει κόσμο με αντίστοιχο τρόπο και μάλιστα ακόμη και σε αστικούς δρόμους, αλλά εκεί μιλούσαμε για εγκληματική αμέλεια.

Εδώ το πράγμα είναι πολύ χειρότερο και ντροπιαστικό για τη χώρα μας, καθώς ο εν λόγω ασυνείδητος στήνει κανονικότατα μια δολοφονική παγίδα.

Μακάρι να συλληφθεί και τιμωρηθεί σύντομα ο υπεύθυνος, στο μεταξύ ωστόσο ας προσέχουμε εκεί έξω.


Πηγή facebook.

https://www.bikeit.gr/roi-eidiseon/item/22593-thanasimes-pagides-asyneiditon-se-diadromes-entoyro