Η παράταξη μας ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ(Σ) από την αρχή της κρίσης διεκδικούσε και απαιτούσε την ένταξη των συναδέλφων Οικονομολόγων-Λογιστών στις πληττόμενες επιχειρήσεις από την εξάπλωση του κορονοϊού ,  με ενίσχυση των 800,00 ευρώ και επίσης τις παρατάσεις των φορολογικών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων .

        Μέσω της κεντρικής διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου αλλά και των τοπικών διοικήσεων  καταθέσαμε προτάσεις στήριξης για όλους τους Οικονομολόγους-Λογιστες. 

          Σεμινάρια σε συνεργασία με το Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος , ναι χρειαζόμαστε αλλά όχι τώρα και φυσικά δεν χρειάζεται να είναι και επιχορηγούμενα .

      Ας αφήσει την επικοινωνιακή πολιτική της η ΝΔ και ας σκύψει πραγματικά στα προβλήματα των άμισθων υπαλλήλων της (Οικονομολόγων Λογιστών ). Ποιος Λογιστής σήμερα αμείβεται ;  Με  fake news μας εμπαίζει  η ΝΔ  αυτές τις τραγικές στιγμές της οικονομίας .     

       Αν και παράταξη μας  ΠΔΣΟ-ΠΑΣΚΟ(Σ) είχε το πολιτικό θάρρος και την γενναιότητα να χαιρετίσει τις αρχικές εξαγγελίες του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα για ενίσχυση με 800,00 ευρώ των συναδέλφων Οικονομολόγων-Λογιστών , διαπιστώθηκε στην πορεία για μια φορά ακόμα η ανεντιμότητα της ΝΔ στο μεγαλείο της.  

    Αναμένουμε την αποκατάσταση της αδικίας .όχι μόνο για τους Λογιστές Οικονομολόγους , άλλα και για άλλους επαγγελματικούς κλάδους που πλήττονται από την εξάπλωση του κορονοϊού .

    Κιτιξής Κωνσταντίνος 

          Αντιπρόεδρος 

4ου ΠΤ Κ-Δ Μακεδονίας ΟΕΕ