Δεν μας εκπλήσσει πλέον οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά και ενέργεια που γίνονται από λαθρομετανάστες.

Σήμερα Σάββατο, 06/06/2020 και ώρα περίπου 1:30 στην Λαϊκή αγορά Κατερίνης, λαθρομετανάστης πιθανόν Πακιστανικής καταγωγής, με παρουσιαστικό ευγενικό(!) περίπου 40 ετών, έκλεψε από νεαρό το κινητό του τηλέφωνο. Έγινε όμως αντιληπτός από το θύμα και πιάστηκαν στα χέρια όπου βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο επάνω στον… «πρόσφυγα»(!), όπως θέλουν οι αισχροκερδείς να τους παρουσιάσουν.

Ο νεαρός θύμα ήταν εξαγριωμένος και από θαύμα -εφόσον συγκρατήθηκε από άλλους- δεν χειροδίκησε στον λαθρομετανάστη. Επανειλημμένα ζητούσε από τον φίλο του να καλέσει την αστυνομία αλλά έπαιρνε την ίδια απάντηση, ότι: «Καλώ αλλά δεν το σηκώνουν»! Τελικά τον άφησαν να φύγει ανενόχλητος.

Δεν τελειώνει όμως εδώ η αναφορά μου διότι υπάρχει και παρασκήνιο!

Ο εν λόγω λαθρομετανάστης, κρατώντας στα χέρια του κάποιες σακούλες με τά ψώνια της Λαϊκής, ζήτησε από άνδρα πωλητή με πάγκο, να εναποθέσει κάπου τις σακούλες του για να πάει να πάρει και κάτι άλλο που ήθελε. Ο πωλητής με χαρά τού είπε να τα αφήσει εκεί και θα είναι ασφαλισμένα. Προθυμοποιήθηκε δηλαδή να βοηθήσει τον λαθρομετανάστη όπως είναι το Ελληνικό φιλότιμο.

Ο λαθρομετανάστης, από αυτούς δηλαδή που τους φιλοξενεί σε δωρεάν σπίτι η ΜΚΟ της Ευαγγελικής εκκλησίας Κατερίνης ή η Δομή Φιλοξενίας Άνω Μηλιάς, έβαλε στο μάτι το κινητό τηλέφωνο τού νεαρού και με τρόπο το έκλεψε από την τσέπη του, αλλά έγινε αντιληπτός με αποτέλεσμα τα παραπάνω που έγραψα.

Για περισσότερα πατήστε εδώ www.pieria.tv/