Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Πόσο αληθινά είναι όλα ή πόσο φτιαχτά είναι όλα, προσωπικά δεν μπόρεσα να το διαπιστώσω ακόμη ..

Παρόλα αυτά είναι κάποια πράγματα που είναι σίγουρα :

Αν και πολλές χώρες υπέφεραν χρόνια από την οικονομική κρίση, οι Λαοί δεν το έβαλαν κάτω. Αντιθέτως σήκωσαν όλο το βάρος. Πλήρωσαν με το υστέρημα τους για να μειωθεί το ” χρέος ” του κράτους τους. Το αποτέλεσμα της πίεσης που δέχτηκαν αυτοί οι λαοί τους οδήγησε στο να ενωθούν! Ο φανατισμός με τα κόμματα έχει εξασθενήσει σημαντικά και οι Λαοί δρουν βάση των συμφέρων των πολλών και όχι πια των λίγων προνομιούχων.. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα : τα κίτρινα γιλέκα στην Γαλλία που ξεκίνησαν τον Οκτώβριο 2018 και δρουν ακόμη τώρα το 2020.

Με τον ίδιο τρόπο ενώθηκαν οι πολίτες και άρχισαν να διαμαρτύρονται έντονα όσον αφορά το μεταναστευτικό : Σε όλη την Ευρώπη οι αντιδράσεις ήταν αισθητές και όλο και πιο έντονες. Κάποιες χώρες έκλεισαν έτσι απλά τα σύνορα τους, άλλες υποχρεώθηκαν να δεχτούν τους μετανάστες παρόλο που ο Λαός τους αντέδρασε βλέποντας ότι τελικά το φιλανθρωπικό έργο αυτό είχε μετατραπεί σε εισβολή και εποικισμό με απώτερο σκοπό η ισλαμοποίηση του τόπου τους !

Αυτήν την τάση των Λαών να ενωθούν σίγουρα ” ξεβόλευε ” κάποιους ..

Ένα είναι σίγουρο : Με δικαιολογία τον κορονοϊό κατάφεραν και έσπειραν τον φόβο και τον τρόμο ! Έκοψαν πόδια, χέρια και φτερά σε όλους ! Προκάλεσαν άγχος και αβεβαιότητα για το αύριο ! Έφεραν στην επιφάνεια τον φόβο για το θάνατο !

Μέτρα πάρθηκαν για να προστατέψουν τους πολίτες από τον κορονοϊό …

Και ξαφνικά δεν μπορούμε να βρεθούμε πάνω από 10 άτομα μαζί !

Δηλαδή : ΔΕΝ μπορούμε πια να διαμαρτυρηθούμε για την άφιξη των λαθρομεταναστών !

Μα αυτά δεν έφτανε, όποτε βγάλανε την απαγόρευση κυκλοφορίας ..

Τώρα και να έρθουν οι λαθρομετανάστες δεν μπορούμε να κλείσουμε τους δρόμους για να τους εμποδίσουμε όπως έγινε στα Βρασνά ! Θα ξυπνήσουμε ένα πρωί και θα τους βρούμε μπροστά μας !

Αλήθεια ! Τόσοι άνθρωποι αρρώστησαν από τον κορονοϊό αλλά δεν ακούσαμε να αρρώστησε κανένας μετανάστης ! Αυτοί δεν αρρωσταίνουν ; Έχουν ανοσία ; Αν έχουν, τότε θα έπρεπε να εξετάσουν το αίμα τους για να βρουν ποιο είναι αυτό το στοιχείο που τους επιτρέπει να μην πάθουν τίποτα από το κορονοϊό !

Μα τι λέω ! Αφού όσοι ήρθαν είναι σε νεαρή ηλικία ! Δεν ήρθαν παππούδες και γιαγιάδες ! Έπειτα, έτσι και αλλιώς δεν ακούμε τίποτα πλέον για αυτό το θέμα ! Τι γίνεται στα νησιά μας ; Τι γίνεται στην Σάμο, στην Λέσβο, στην Χίο ; Ηρέμησαν τα πράγματα ; Έφυγαν οι μετανάστες ; Τι γίνεται με τις κλειστές δομές ; Τι γίνεται στις Σέρες ;

Ξαφνικά το μόνο που ακούμε είναι για τον κορονοϊό !

Κάθε λεπτό: πόσοι αρρώστησαν, πόσοι πέθαναν.. Μία φορά μόνο άκουσα τον αριθμό των ανθρώπων που ανάρρωσαν !

Πλήρη πλύση εγκεφάλου !!

Το πιο τρομακτικό είναι τα νούμερα ! Τον φόβο που προκαλούν : μήπως είμαστε το επόμενο θύμα !

ΟΧΙ ! ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ !

Το πιο τρομακτικό είναι τα νούμερα που άκουσα στο Γαλλικό κανάλι σε ένα διαφημιστικό μήνυμα από την καρδιολογική ομοσπονδία !

Η διαφήμιση έλεγε ” γνωρίζετε τα βασικά στοιχεία για καρδιαγγειακές παθήσεις ? Στη Γαλλία 400 νεκροί την ημέρα από καρδιαγγειακές παθήσεις ”

Ο τίτλος του διαφημιστικού σποτ : ” Maladies cardio-vasculaires : 400 morts par jour, il y a urgence ! ” δηλαδή ” Καρδιαγγειακές παθήσεις: 400 θανάτους την ημέρα, υπάρχει έκτακτη ανάγκη! ”

400 νεκρούς την ημέρα στην Γαλλία από καρδιά όχι από κορονοϊό !!!

Ο Νοών Νοείτω

….
400 άτομα πεθαίνουν την ημέρα από καριδιακές παθήσεις… Μόνο στην Γαλλία !! Τι γίνεται στα άλλα κράτη ;