Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Έβαλαν διόδια στους δρόμους..

Ελέγχουν τα τηλεοπτικά κανάλια …

Εφάρμοσαν τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα …

Κατασκεύασαν έναν ιό…

Και άρχισε ο χορός !

Μια φανταστική συνταγή για να ελέγξουν το πλήθος .. ; !

Αφού έριξαν έναν ιό για τον οποίο, όπως λένε, δεν υπάρχει ακόμη θεραπεία, προκάλεσαν άγχος και φόβος χρησιμοποιώντας τα τηλεοπτικά κανάλια ..

Η πλύση εγκεφάλου πάει σύννεφο εφόσον δεν υπάρχουν κανάλια και στιγμές όπου δεν μιλούν για τον φονικό ιό και ο φόβος μετατράπηκε σε τρόμο δείχνοντας συνεχώς πόσοι πεθαίνουν.. Μόνο που όσο και να ρωτήσουμε γύρω μας δεν μπορούμε να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν πραγματικά χάσει την ζωή τους λόγω κορονοϊού. Βέβαια,τα κανάλια δεν πρόκειται να αναφέρουν ποτέ κανένα όνομα εφόσον είναι όλα πλέον προσωπικά δεδομένα !!

Χάρη στον τρόμο που εμφύτευσαν στο μυαλό κάθε ανθρώπου κατάφεραν να περιορίσουν πρώτα τις συνάξεις κάθε τύπου κλείνοντας επιχειρήσεις, χώρους εστίασης και εκκλησίες ..

Έπειτα, με την αφορμή ότι οι πολίτες δεν υπακούν στις ” οδηγίες ” αποφάσισαν την απαγόρευση κυκλοφορίας και έτσι κατάφεραν να κλείσουν μέσα στα σπίτια τους εκατομμύρια πολίτες .. Στην ανάγκη θα κλείσουν και τα διόδια να μη μπορέσει να περάσει κανείς ! ( Παρεμπιπτόντως, την χρηματική χασούρα που θα υποστούν οι εταιρίες που ελέγχουν τα διόδια θα πάρουν αποζημίωση ; )

Πρόσθεσαν υποχρεωτικά έγγραφα και πρόστιμο για τους παραβάτες και έτσι έκλεισαν όλο τον κόσμο στο μαντρί !!

Έτσι δεν μπορεί να δει κανείς τι και ποιος κυκλοφορεί στους δρόμους και εύκολα, Πχ αν μιλάμε για την Ελλάδα μόνο, μεταφέρονται μετανάστες σε όλη την χώρα. Ακόμη και να δει κανείς δεν είναι πλέον δυνατόν να διαμαρτύρονται αφού απαγορεύεται η κυκλοφορία του Ελληνικού Λαού !! ( όχι των λαθρομεταναστών ! )

Έσπειραν τον τρόμο και έκλεισαν τον κόσμο στα σπίτια τους προκαλώντας ένα ψυχολογικό χάος !

Έτσι, ανενόχλητοι, περνάνε νόμους χωρίς να μπορέσει να αντιδράσει κανείς ! ( Εντάχθηκε η Βόρεια Μακεδονία στο ΝΑΤΟ με την ευλογία της Ελληνική Κυβέρνησης στις 27 Μαρτίου 2020 και 28 Κέντρα Υποδοχής μεταναστών συστήνονται με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών, Μετανάστευσης και Ασύλου. )

Οι επιστήμονες της πολιτικής προστασίας τρίβουν τα χέρια τους : θα έχουν να αναλύσουν για μήνες στοιχεία όσον αφορά την συμπεριφορά και την ψυχολογική κατάσταση του Λαού / πειραματόζωου σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, υποχρεωτικής απαγόρευσης ή πραγματικού βιολογικού πολέμου !

Αφού σταμάτησε η οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο προκαλώντας ένα τεράστιο κράχ η κάθε κυβέρνηση ανακοινώνει μέτρα στήριξης στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους ! Μα ” Par Toutatis ” ! Που τα βρήκαν ξαφνικά όλα αυτά τα λεφτά ! Μέχρι χθες είχαμε οικονομική κρίση, δεν είχαμε λεφτά και πληρώναμε ένα κάρο φόρους για να γεμίσουμε τα κρατικά ταμεία και να πληρώσουμε το χρέος !

Το κερασάκι της τούρτας είναι ο διχασμός ανάμεσα στους ανθρώπους : οι μεν που πιστεύουν ότι ακούσουν από την τηλεόραση και τα έχουν χάσει από τον τρόμο που νιώθουν πλέον στο πετσί τους και οι δεν, οι δύσπιστοι, που προσπαθούν να πείθουν τον κόσμο γύρω τους ότι αυτό που ζουν δεν είναι φυσιολογικό αλλά είναι κάτι πολύ καλά στημένο.

Όπως και να έχει, κερδισμένοι βγαίνουν οι οργανωτές του τρομαχτικού παιχνιδιού αυτού : διαίρεσαν τον κόσμο για να βασιλέψουν καλύτερα και να δημιουργήσουν εύκολα μια παγκόσμια κυβέρνηση ( μια παγκόσμια δικτατορία ) !