Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Αγανακτισμένοι όσοι πήγαν στις Αλυκές, Δήμος Πύδνας-Κολινδρού, την Καθαρά Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2020.

Όπως κάθε χρόνο οικογένειές με μικρά παιδιά πήγαν στις Αλυκές για να πετάξουν χαρταετό. Δυσανασχέτησαν όμως βλέποντας την κατάσταση που επικρατούσε !

” Να μη γίνουν τα κούλουμα λόγο κορονοίο, το δέχομαι ! Το να μη κόψουν τα χόρτα ώστε έτσι να είναι περιποιημένος ο χώρος, δεν το δέχομαι ! ” μου είπε ένας από τους επισκέπτες.

” Φαίνεται εντελώς εγκαταλελειμμένος ο τόπος ! Οι κάδοι πεσμένοι… Τα χόρτα μέχρι το γόνατο σε κάποια σημεία … Δεν ήξερε ο Δήμος ότι κάθε χρόνο έρχονται πολλοί άνθρωποι για να πετάξουν χαρταετό ; Γιατί τόση απαξίωση ; ” συνέχισε μια κυρία απογοητευμένη και αγανακτισμένη..

Άδικο δεν έχουν …

Το γεγονός ότι ακυρώθηκαν τα κούλουμα τελευταία στιγμή δεν είναι δικαιολογία για να μην είναι περιποιημένος ο χώρος εφόσον κάθε χρόνο μαζεύεται πολύς κόσμος την Καθαρά Δευτέρα για να πετάξουν χαρταετό !

Μπορεί να άλλαξε οι διοίκηση του Δήμου αλλά οι απαιτήσεις των Δημοτών παραμένουν ίδιες : Τα σκουπίδια να μαζευτούν τακτικά, τα χόρτα να κοπούν έγκαιρα και τα πάρκα να είναι περιποιημένα ! Δηλαδή τα καθημερινά να φροντίσει ο Δήμος για να μην φαίνονται όλα εγκαταλελειμμένα..