Κραυγή διαμαρτυρίας ήταν η δημόσια επιστολή μου προς τον υπουργό…»

Προβληματισμένος και απογοητευμένος φάνηκε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Ρέχας, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Kapa News και στον δημοσιογράφο Πέτρο Σταθακόπουλο.

Ο κ. Ρέχας μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα, και όχι μόνο, που προκάλεσε ο κορονοϊός στους ελεύθερους επαγγελματίες και αναγκάστηκαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους τους τελευταίους 2 μήνες. Μίλησε για έλλειψη ρευστότητας στην αγορά, για μειωμένη ζήτηση, αλλά έκανε λόγο και για τα μέτρα στήριξης που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για τους επιχειρηματίες.

Μίλησε με σκληρή γλώσσα, αλλά έκανε απολύτως κατανοητό ότι η επόμενη ημέρα για την αγορά και γενικά για την ελληνική οικονομία θέλει γενναίες αποφάσεις, και πολύ γρήγορα αντανακλαστικά. Εάν δεν υπάρξουν αυτά τα 2 στοιχεία, τότε η ανάκαμψη και η επαναφορά στην κανονικότητα θα γίνει όνειρο θερινής νυκτός. Με άλλα λόγια εαν ο κ. Μητσοτάκης δεν καταφέρει να ρίξει άμεσα και πολλά χρήματα στην αγορά, τότε ο «χειμώνας» του κορνονοϊού και των οικονομικών επιπτώσεων που έφερε μαζί του μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου κ. Ρέχα:

Ολόκληρη η συνέντευξη του κ.Ρέχα:  στο παρακάτω βίντεο:

Για να δείτε το Βίντεο πατήστε στο  www.kapa-news.gr/