Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της η Μεθώνη Πιερίας την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Λίγα ψημένα κάστανα, ένας μπουφές με μελομακάρονα, κουραμπιέδες και άλλες μικρο λιχουδιές και ζεστό κρασί προσφέρθηκαν στους παρευρίσκοντες. Όσοι το επιθυμούσαν μπορούσαν να αγοράσουν Χριστουγεννιάτικα δωράκια από το μικρό Bazaar.

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεθώνης μετά την ομιλία του έδωσε το βήμα στον Α. Μανώλα, Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού, ο οποίος ήταν πολύ σύντομος.

Ακόμη πιο σύντομη ήταν η αντιστροφή μέτρηση για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Απλά και γρήγορα, κάτι που δεν είναι κακό τελικά. Οι κάτοικοι της Μεθώνης βρήκαν μια αφορμή για να βρεθούν όλοι μαζί στην πλατεία του χωριού και να περάσουν ωραίες στιγμές σε μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, χωρίς επισημότητα, σαν μια μεγάλη γειτονιά ..

Ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος, ο πρώην Δήμαρχος, ο πρώην Αντιδήμαρχος, μερικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Πρόεδροι των τοπικών Συμβουλίων της Μεθώνης, της Νέας Αγαθούπολης, του Παλιού Ελευθεροχωρίου και του Καταχά τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Καλές γιορτές σε όλους

..
..
η ατάκα της βραδιάς : μετά από 25 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά είναι η πρώτη φορά που λαδόθηκα !!! Πρόεδρε δεν παίζεσαι !!!