Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαζί μπορούμε …

Μήπως πρόκειται για ένα σημάδι αφύπνισης; Ένα μικρό θαύμα στην Κατερίνη; Το σημείο του σταυρού εμφανίστηκε ολοκάθαρο πάνω απ τη φωτιά.

Ήταν Κυριακή της Αποκριάς πριν 20 περίπου μέρες όταν ο φακός ενός κινητού τηλεφώνου απαθανάτισε την εξής εικόνα κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του κάψιμου του Φανού στην Κατερίνη. Κατά τη διάρκεια της προβολής των φωτογραφιών  διαπιστώθηκε ότι σε μια από αυτές φαινόταν καθαρά ένας σταυρός στην κορυφή της φωτιάς. Δεν είναι λίγες οι φορές που σε όλο τον κόσμο έχουν εμφανιστεί σταυροί στον ουρανό, υπάρχουν δεκάδες καταγραφές. Κάποιες φορές βλέπουμε μπροστά μας εικόνες ή συμβαίνουν γεγονότα που άλλοι τα μεταφράζουν ως σημάδια αφύπνισης σταλμένα από το Θεό και άλλοι θεωρούν ότι είναι απλές τυχαίες καταγραφές. Οι γνώμες και οι απόψεις διίστανται και εξαρτώνται φυσικά από την πίστη και την πρόθεση του καθενός.

Ζούμε σε μια εποχή, όπου και ο Χριστός μας διώκεται και η Ελλάδα μας πεθαίνει! Ο σταυρός που βρίσκεται στην κορυφή της φωτιάς και μάλιστα λίγες ώρες πριν ξημερώσει η Καθαρά Δευτέρα και ενώ μόλις έχει ολοκληρωθεί στην ίδια πόλη ένα συλλαλητήριο για τη Μακεδονία  είναι ένα σημάδι από ψηλά ή απλά ένα παιχνίδισμα του φωτός;

Την απάντηση θα τη δώσει ο καθένας μόνος του.

Share this post