Γράφει η Ιζαμπέλ Δέδε

Προφανώς όταν διαβάζουν μερικοί αυτό που γράφω βγάζουν δική τους ερμηνεία συνήθως σύμφωνα με τα δεδομένα τους και τον πόνο τους.

Να τα πάρουμε με την σειρά, λοιπόν, στο άρθρο ” Αυτό παθαίνεις όταν αναλαμβάνεις ! ”:

  1. ΔΕΝ γράφω πουθενά ότι ο Δήμος δεν έστειλε καθόλου υπάλληλους στο Μακρύγιαλο !
  2. ΔΕΝ γράφω πουθενά ότι ο Πρόεδρος του Μακρυγιάλου ζήτησε βοήθεια και του αρνήθηκε ο Δήμος !
  3. ΔΕΝ γράφω πουθενά ότι ο Δήμος δεν είναι ποτέ πρόθυμος να βοηθήσει στις εκδηλώσεις που γίνονται στο Μακρύγιαλο ! ( ΑΣΧΕΤΑ το τι ξέρω, το τι ακούω και το τι βλέπω, μέχρι τώρα δεν τα έβγαλα ακόμη στην φόρα … )
  4. Περιγράφω απλώς μια κατάσταση βασισμένη σε ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ( φώτο και βίντεο ) !
  5. Το να μου πει κανείς ότι δεν περίμενε οι φωτογραφίες να βγουν στην εφημερίδα και ενοχλήθηκε που τελικά βγήκαν στον αέρα δηλώνει ότι ΌΧΙ μόνο ντρέπεται για την κατάσταση που περιγράφεται μέσω τις εικόνας της ίδιας ΑΛΛΑ επίσης ότι θα ήθελε να κουκουλώσει μια πραγματικότητα ! Η λογική αντίδραση για κάποιον που κάνει έξτρα εργασία και την παρουσιάζει ως εθελοντική θα ήταν να είναι υπερήφανος για την ανάδειξη της εθελοντικής του εργασίας και να πει και 2 λογάκια για να αποδείξει ότι υπάρχει σωστή συνεργασία με τον Δήμο ! ΌΧΙ να σπάσουν τα τηλέφωνα για να παραπονιούνται για ένα άρθρο που στο κάτω κάτω παινεύει τον Πρόεδρο για τον ζήλο του !
  6. Το λογικό για μένα, αλλά προφανώς δεν είναι ούτε για την Δημοτική Αρχή ούτε για τους τοπικούς αντιπροσώπους του τόπου, είναι ότι ενόψει του εορτασμού των Θεοφανίων όπου πλημμυρίζει ο Μακρύγιαλος από κόσμο θα έπρεπε να είχε φέρει ο Δήμος όλους τους υπάλληλους του για μια ολόκληρη μέρα και να κάνουν την παραλία να λάμπει όπως της αρμόζει. Το γεγονός ότι παραδοσιακά ο Δήμαρχος τιμά με την παρουσία του την εκδήλωση είναι ένας λόγος παραπάνω να είναι η παραλία σε άριστη κατάσταση !
  7. Όσο αφορά το που θα πάει ο Δήμαρχος φέτος ΔΕΝ γράφω πουθενά ούτε ότι δεν θα έρθει στο Μακρύγιαλο ούτε ότι θα πάει αλλού ούτε το που θα πάει ! Απλά η όλη κατάσταση θέτει και το ερώτημα : για να μην ενδιαφερθούν τόσο πολύ για την παραλία του Μακρυγιάλου ίσως έχει σκοπό να πάει αλλού ;
  8. Για όλη την κατάσταση που επικρατεί και τις αντιδράσεις στην ΑΠΛΗ περιγραφή της και τα ερωτήματα που σηκώνει δεν δέχομαι, προσωπικά ( και όλοι έχετε το κάθε δικαίωμα να διαφωνήσετε ), να μου την δικαιολογήσουν μερικοί με ένα ” ο Δήμος βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση ” ( Όλοι οι Δήμοι είναι σε δύσκολη κατάσταση εδώ και ΧΡΟΝΙΑ, όπως είναι όλη η Ελλάδα ! ) ούτε με ένα ” ο Μακρύγιαλος είναι ένα μεγάλο χωριό με πολλές απαιτήσεις ( Αυτός είναι για μένα ένας λόγος παραπάνω που θα έπρεπε να ασχοληθούν πιο πολύ με τον Μακρύγιαλο για να λυθούν τα προβλήματα του μεγάλου χωριού )
  9. Εκπληκτικό είναι πάντως το γεγονός ότι οι αντιδράσεις και τα τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας για το άρθρο μου προήλθαν από στελέχη της αντιπολίτευσης ! Θα περίμενε κανείς να παραπονεθεί ένας από τους Αντιδημάρχους αν ένοιωσε ότι θίγεται η δημοτική του προσφορά και αν θα μπορούσε, βέβαια, να αποδείξει ότι αυτό που γράφω είναι ψέμματα ! Το να παραπονιέται κάποιος που δεν είναι καν Δημοτικός Σύμβουλος ( αρά δεν γνωρίζει πλέον το τι ακριβώς γίνεται ) ή κάποιος Δημοτικός Σύμβουλος που της ”αντιπολίτευσης ” μου φαίνεται παρατραβηγμένο !

Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδω :