Υλικά Συνταγής:

500 γρ. μανιτάρια πλευρώτους

4 κ.σ. ελαιόλαδο

3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο

2 κ.σ. μουστάρδα

3 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο

2 κ.σ. χυμό λεμονιού

1 κ.σ. πάπρικα

2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη (ή λιγότερη ξερή)

2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση Συνταγής

Κατ’αρχάς παίρνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε λαδόκολλα.  Παράλληλα προθερμαίνουμε το φούρνο μας. 

Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της εκτός από το μαϊντανό και τα μανιτάρια.

Βάζουμε τα μανιτάρια πάνω στη λαδόκολλα.

Με ένα πινέλο μαγειρικής, αλείφουμε τα μανιτάρια με το μείγμα που φτιάξαμε πριν. 

Ψήνουμε τα μανιτάρια πλευρώτους στο προθερμασμένο φούρνο σε γκριλ και αέρα στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου.

Αυτό ήταν! Σερβίρουμε τα μανιτάρια ζεστά και λαχαριστά, αφού πασπαλίσουμε μαϊντανό πάνω τους.