Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μανιτάρι Chaga: Ενισχύει ανοσοποιητικό και κυκλοφορικό σύστημα, έχει αντικαρκινική δράση.

Για αιώνες οι λαοί της Σιβηρίας και άλλοι βόρειοι λαοί της Ασίας, σε πολλές περιοχές του πλανήτη, στην Ευρώπη και στη Βόρεια Αμερική έχουν ιδιαίτερα επιβραβεύσει το μανιτάρι chaga για τις μεγάλες ιατρικές και θεραπευτικές δυνάμεις του.

Το Chaga έχει την εμφάνιση μιας μαύρης, ακανόνιστης, πολτοποιημένης μάζας, μεγαλώνει πάνω σε κορμούς δέντρων και είναι συνήθως μονήρες. Το Chaga είναι ένα μυκητιασικό παράσιτο που αντλεί τα θρεπτικά συστατικά του από τα δέντρα που ζει, και όχι από το έδαφος.

Υπάρχουν περισσότερα από εκατό είδη φαρμακευτικών μανιταριών που βρέθηκαν να αναστέλλουν την ανάπτυξη διαφόρων ειδών όγκων, αλλά ιδιαίτερα οι καρκίνοι του στομάχου, του οισοφάγου, και των πνευμόνων είναι πολύ ευάλωτοι στο Chaga.

Γενικές ωφέλιμες ιδιότητες – Συστατικά:

– Οι πολυσακχαρίτες του ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, καταπολεμούν τον καρκίνο καθώς και τις βακτηριδιακές και ιογενείς λοιμώξεις
– Betulinic οξύ για την αντιμετώπιση ιικών μολύνσεων και όγκων
– Τριτερπένια για μείωση της χοληστερόλης, βελτίωση της κυκλοφορίας, αποτοξίνωση του ήπατος, θεραπεία της ηπατίτιδας, για βρογχίτιδα, άσθμα, βήχα και άλλα.
– Γερμάνιο (συλλέκτης ελεύθερων ριζών) καθαρίζει το αίμα, ομαλοποιεί την αρτηριακή πίεση, και προλαμβάνει σχηματισμό όγκων.
– Άλλα νουκλεοτίδια, μέταλλα και αμινοξέα που περιλαμβάνουν σαπωνίνες, μαγνήσιο,χρώμιο, σίδηρο, κάλιο, inotodiol, ισοπρενοειδή, κ.α.

– Η ανοσοποιητική τους λειτουργία ενισχύεται από τις β-γλυκάνες που υπάρχουν στο μανιτάρι και που ενεργοποιούν τα Τ-κύτταρα και την παραγωγή αντισωμάτων.
Β-γλυκάνες: Μας θωρακίζουν απέναντι στις ασθένειες 

Τι προσφέρει το Chaga Μανιτάρι στον οργανισμό

Ο μύκητας chaga έχει από τα υψηλότερα ποσά αντιοξειδωτικών οποιασδήποτε ουσίας καταναλώνεται από τον άνθρωπο. Η παραδοσιακή ιατρική της Σιβηρίας για σύγχρονες χρήσεις στο ρόφημα που γίνεται από Chaga μύκητα περιλαμβάνει εφαρμογές όπως:

– Τόνωση και ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, ακόμη και μετά από σοβαρή ασθένεια και μετεγχειρητικές ιατρικές πράξεις.
– Προσφέρει Αντιοξειδωτικά και Προστασία από τις ελεύθερες ρίζες
– Βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων και των κατεστραμμένων ιστών
– Αντιμετώπιση των ασθενειών του στομάχου
– Οξυγονώνει το αίμα
– Ήπαρ και καρδιακές παθήσεις
– Παρουσιάζει αντιφλεγμονώδη δράση
– Συμβάλλει στη καλή Νευρολογική λειτουργία
– Βοηθά την πέψη
– Μειώνει το στρες και το άγχος
– Υπέρταση/Μειώνει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης και της χοληστερόλης
– Βοηθά την όραση
– Βοηθά στις αλλεργίες
– Ενισχύει τη μνήμη και τη συγκέντρωση
– Αντιδιαβητική δράση
– Καρκίνοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του μαστού, του ήπατος, της μήτρας, και του γαστρικού σωλήνα.
– Μειώνει τα τοξικά αποτελέσματα της χημειοθεραπείας και της ακτινοβολίας
– Προσφέρει αποτοξίνωση
– Ως αντι-ψωριασικό, για έκζεμα και άλλες ασθένειες του δέρματος. Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε περιπτώσεις νόσου του δέρματος σε συνδυασμούς με διάφορες φλεγμονώδεις ασθένειες, του γαστρεντερικού, του ήπατος και των χοληφόρων αγγείων.

Μέθοδοι κατανάλωσης:

Το Chaga μπορεί να ληφθεί σαν ρόφημα, εφαρμόζεται στο δέρμα, καταναλώνεται ως σκόνη. Για ένα παραδοσιακό ρόφημα, διαλύστε ένα κουταλάκι του γλυκού από το αφυδατωμένο μανιτάρι σε ένα φλιτζάνι νερό. Η συνιστώμενη καθημερινή χρήση είναι περίπου 5 ~ 10g ανά ημέρα. 

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε Chaga σκόνη μανιταριών σε ένα smoothie σε ένα μπλέντερ, καθώς μπορεί επίσης να τρώγονται ωμά.
https://www.proionta-tis-fisis.com/

Share this post