Μια ενδιαφέρουσα ημίωρη κουβέντα είχαμε εχθές με την οικονομολόγο και πρώην Βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ και συμπολίτρια μας κ. Μαρία Μίχου για την πορεία της οικονομίας εν μέσω κορονοϊού, αλλά και για την επόμενη ημέρα.

Η γνωστή και έγκριτη οικονομολόγος ανέπτυξε τις σκέψη της και τους προβληματισμούς της για την επόμενη ημέρα του κορονοϊού της ελληνικής οικονομίας στην κάμερα της Kapa News, και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του συνεργάτη μας δημοσιογράφου ΠέτρουΣταθακόπουλου.

«Δεν πρέπει ν’ απαξιώνουμε κάθε καλή προσπάθεια, αλλά δεν είναι αρκετή» τόνισε η κ. Μίχου, σχολιάζοντας τις μέχρι τώρα ανακοινωθείσες κινήσεις της κυβέρνησης, και συνέχισε: «Ναι μεν καλά έκανε και έδωσε έστω και αυτή την πενιχρή ενίσχυση, ωστόσο άργησε να φτάσει εγκαίρως σε πολλούς αποδέκτες επιχειρηματίες ώστε να βοηθήσει πραγματικά και έγκαιρα τους επαγγελματίες.», και συνέχισε: «Είναι πολλά τα μέτωπα που αφήνει ανοικτά η μετά-κορονοϊού εποχή. Πρέπει να διασωθούν με κάθε θυσία οι θέσεις εργασίας, όπως επίσης και να ενισχυθεί η παραγωγικότητα. Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και γρήγορες κινήσεις ώστε η οικονομία μας να καταφέρει να πετύχει το λεγόμενο V *(απότομη πτώση και απότομη άνοδο της), για αν δεν τα καταφέρουμε τώρα το L* που ακολουθεί θα είναι μακράς διάρκειας.»

Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθείστε ολόκληρη την συνέντευξη της κ. Μαρίας Μίχου

Για να δείτε το Βίντεο πατήστε στο  www.kapa-news.gr/