Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Μαρία Μητσέλου – Δράντζιου: Απαράδεκτη και επικίνδυνη η εικόνα της Ολυμπιακής Ακτής.

Μέχρι τώρα προσπαθήσαμε να αναδείξουμε και να πείσουμε πόσο δικαιολογημένες είναι οι διαμαρτυρίες μας για την κατάσταση που επικρατεί στην Ολυμπιακή Ακτή. 
Περιμέναμε η Δημοτική Αρχή να ενδιαφερθεί όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει και να υπάρξει μια έστω αξιοπρεπής εικόνα πριν την έναρξη της φετινής περιόδου. 
Δυστυχώς η σεζόν άρχισε και αυτό που βλέπουμε κι εμείς και οι επισκέπτες είναι απαράδεκτο. Η κατάσταση είναι επιεικώς τραγική και κυριολεκτικά επικίνδυνη. 
Δε θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών αλλά εκτός των άλλων φοβόμαστε ότι θα έχουμε πολλά και σοβαρά ατυχήματα. 
Ο λόγος που πρέπει επιτέλους αυτά να γίνουν γνωστά σε όλους δεν είναι το κόστος που θα έχει η Δημοτική Αρχή και πρέπει να έχει. 
Μας ενδιαφέρει το κόστος που έχει ο τόπος μας και η οικονομία του γενικότερα απ την πρωτοφανή απουσία και αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. 
Ήδη οι επισκέπτες δυσφορούν, φωτογραφίζουν και στέλνουν παντού τις εικόνες αυτές και δημιουργείται αρνητικό κλίμα για τη φετινή σεζόν. 
Δεν είμαστε απλώς απογοητευμένοι. Είμαστε ενοχλημένοι, θυμωμένοι, εξοργισμένοι για την αντιμετώπιση που έχουμε από το Δήμο μας. Κάνουν προεκλογικά μικροέργα βιτρίνας με ψηφοθηρικά κριτήρια και δε βλέπουν τη μεγάλη εικόνα. Αυτή είναι η Ολυμπιακή Ακτή. 
Ο τουρισμός είναι η ναυαρχίδα της ανάπτυξης και της οικονομίας μας. Η Ολυμπιακή Ακτή είναι η μακέτα της διαφήμισής μας σε όλο τον κόσμο. Αυτή που σήμερα ντρεπόμαστε να δείξουμε. 
Οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Πεζοδρόμια διαλυμένα, μπάζα,χώματα και αντικείμενα παντού, ανύπαρκτος φωτισμός, κολώνες έτοιμες να πέσουν , ηλεκτροφόρα καλώδια εκτεθειμένα και άκρως επικίνδυνα, με λακκούβες παγίδες, παιδική χαρά σε άθλια κατάσταση με όγκους χωμάτων, διαδρόμους με λακκούβες τεράστιες, κυβόλιθους σωρηδόν και όργανα διαλυμένα. 
Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί. Αποκλειστικά υπεύθυνη για ότι συμβεί είναι η Δημοτική Αρχή και όλες οι προηγούμενες αλλά και όσοι από τις υψηλές θέσεις που υπηρέτησαν και υπηρετούν δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον και τώρα ζητούν την ψήφο των δημοτών. 
Όμως οι συνέπειες από την ανικανότητα και την αδιαφορία της θα είναι μακροχρόνιες και αφορούν όλους εμάς που δίνουμε αγώνα να προβάλουμε τον τόπο μας. Θα το ξαναπώ: Εμείς προσπαθούμε και η Δημοτική Αρχή γίνεται τροχοπέδη και ουσιαστικά με την τακτική της δυσφημεί και σαμποτάρει τις προσπάθειές μας. Αυτό δε θα το επιτρέψουμε. 
Αν δεν μπορούν, δε θέλουν, δεν ακούν,δε βλέπουν δεν είναι καθόλου δικό τους θέμα. Αφορά όλους εμάς τους δημότες. Και έχουμε μόνο έναν τρόπο να δώσουμε επιτέλους λύση. 
Με την ψήφο μας να τους αποδοκιμάσουμε και να δώσουμε στον τόπο μας μια ελπίδα ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΤΩΡΑ!!!!! 
Μαρία Μητσέλου – Δράντζιου 
Γεν. Γραμματέας Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Ολυμπιακής Ακτής Πιερίας. 
Υπ. Τοπική Σύμβουλος Κατερίνης. ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΡΑ 
Με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο ΚατερίνηςΓιώργο Δ. Νταντάμη.Share this post