Τις περισσότερες φορές όταν οι άνθρωποι αρρωσταίνουν, στρέφονται προς τη συμβατική ιατρική και χρησιμοποιούν φαρμακευτικά προϊόντα, προκειμένου να θεραπεύσουν το πρόβλημά τους. Ωστόσο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχετε στην κουζίνα σας μερικά πραγματικά ισχυρά συστατικά και αν τα συνδυάσετε, θα έχετε μία πολύ ισχυρή θεραπεία για αρκετά προβλήματα υγιείας.

Σήμερα, λοιπόν, είναι η τυχερή σας ημέρα, διότι θα σας αποκαλύψουμε αυτά τα 2 καταπληκτικά φυσικά συστατικά:
Πρόκειται για το σουσάμι και το μέλι!!

Όταν συνδυαστούν, αυτά τα 2 συστατικά γίνονται μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου, μαγνησίου, μαγγανίου, σιδήρου, ωμέγα 3 και ωμέγα 6 λιπαρών οξέων.

Θα πρέπει οπωσδήποτε να ενσωματώσετε αυτό το μείγμα στη διατροφή σας, διότι είναι μια μεγάλη πηγή θρεπτικών στοιχείων, ιδίως βιταμινών, όπως Ε, Α και Β, καθώς και, όπως προείπαμε, μέταλλων/ιχνοστοιχείων, αλλά και ωμέγα 3 και 6 λιπαρά οξέα. Μπορείτε να πάρετε όλα τα θρεπτικά και θεραπευτικά οφέλη από αυτό το μείγμα, αν τα καταναλώνετε το πρωί, με άδειο στομάχι.
\

Αυτό το θαυματουργό μείγμα θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας σύστημα, θα βελτιώσει την ποιότητα και την υγιεία των μαλλιών και του δέρματος. Συμβάλλει στη θεραπεία της δυσκοιλιότητας, μειώνει την επιθυμία για γλυκά, ανακουφίζει από στομαχικές διαταραχές και είναι εξαιρετικά ευεργετικό σε περιπτώσεις έλκους, γαστρίτιδας και κολίτιδας.

Επιπλέον, η σύμπραξη των υλικών αυτού του μείγματος θα σας βοηθήσει να ενισχύσετε τα οστά σας, θα συνεισφέρει στην αύξηση της σωματικής αντοχής και θα τονώσει την πνευματική σας διαύγεια.

Παρασκευή:

Αυτός ο συνδυασμός είναι εύκολο να προετοιμαστεί, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε μια κουταλιά της σούπας μέλι και μια κουταλιά της σούπας σουσάμι. Μείγμα δύο απλών υλικών προλαμβάνει περισσότερες από 10 ασθένειες

Η ποσότητα αυτή περιέχει περίπου:

– 155 θερμίδες,
– 8 γρ λίπους,
– 21 γρ υδατάνθρακες,
– 1 γρ φυτικές ίνες και
– 3 γρ πρωτεϊνών

Πηγή: goodmorningcenter.com

Επιμέλεια/Απόδοσή: proionta-tis-fisis.com