Γουλάρας Δημήτριος Τηλεφώνα: 694 – 451 3619 & 23520 42 848

Erato Wine Restauran στο Λιτόχωρο

ΟΣΑ ΑΓΑΠΉΣΕΙΣ ΘΑ ΝΑΙ ΞΕΝΑ!!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στο Πνευματικό-Πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στο Πνευματικό-Πολιτιστικό κέντρο του συλλόγου.

Η Ένωση Ποντίων Πιερίας με τις πρωτοπόρες και καινοτόμες εκδηλώσεις, δεν θα μπορούσε να μην δηλώνει την παρουσία της , όπως πολλές φορές έχει αποδείξει, και στο πεδίο του Εθελοντισμού της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των μελών και φίλων του συλλόγου στο κάλεσμα ¨Ζωής¨ που έκανε ο Σύλλογος.

Το Διοικητικό συμβούλιο αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους Εθελοντές Αιμοδότες που προσήλθαν σε αυτή την έμπρακτη χειρονομία Αγάπης, Αλληλεγγύης, Φιλαλληλίας προς τον πάσχοντα συνάνθρωπό μας. 
Ευχαριστεί ακόμη και αυτούς που παρόλο που θα ήθελαν, δεν μπόρεσαν να προσέλθουν για κάποιους λόγους. 
Βαθιές ευχαριστίες εκφράζει στο προσωπικό της Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου μας, του ΓΝ Κατερίνης, για την ευγένειά και άψογη συνεργασία, καθώς και τις γυναίκες του συλλόγου για την προσφορά τους σε πίτες, γλυκίσματα, καφέδες και αναψυκτικά.
Είναι παρήγορο στους καιρούς μας, να βλέπεις τόσες νέες και νέους, που κατέκλυσαν τον χώρο της Αιμοδοσίας στο Σύλλογό, να δηλώνουν την παρουσία τους σε μια προσφορά χωρίς ανταποδοτικό όφελος.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 15 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Share this post